четвер, 09 жовтня 2014 12:36

Ляшківці блокують Київраду з вимогою надати пільги киянам-учасникам АТО

Ляшківці блокують Київраду з вимогою надати пільги киянам-учасникам АТО

Сьогодні 9 жовтня Фракція Радикальної партії Олега Ляшка заблокувала роботу чергової сесії Київради через відмову більшості депутатів від партії УДАР (блок Петра Порошенка) включити до порядку денного питання про надання пільг по сплаті комунальних послуг киянам-учасникам АТО - повідомляє прес-служба Радикальної партії.

Окрім цього радикали вимагають включити до порядку денного питання, щодо відповідності займаній посаді голови постійної депутатської комісії Київради з питань торгівлі Карпенка через систематичне порушення правил торгівлі в столиці і масові факти корупції в цій сфері.

Парарлельно під приміщенням ЦВК сотні киян під прапорами Радикальної партії Олега Ляшка пікетують сесію Київської міської ради, яка проходить в цій будівлі. Людей дістала корупція, бєспрєдєл, нахабство чиновників та відсутність води в столиці.

Зараз ви читаєте новину «Ляшківці блокують Київраду з вимогою надати пільги киянам-учасникам АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі