пʼятниця, 31 серпня 2007 09:02

Луганці нелегально перекачували пальне з Росії

Луганські прикордонники виявили в покинутому дворі селища Краснодарське підпільний трубопровід для перекачування дизельного пального. Як повідомляє Луганський інформаційно-політичний портал Ірта-Fax, 150-метрова пластикова труба проходила дном річки Велика Кам"янка з боку Російської Федерації.

Трубопровід вів до приватного сектора, проходив через отвір, зроблений у будинку, і був приєднаний до автомобіля КамАЗ української реєстрації, який знаходився у дворі.

У цистерні транспортного засобу було виявлено 1058 літрів дизельного пального. Власників автомобіля і господарів приватного сектора на місці не було.

Автомобіль разом з пальним переданий податковій, загальна сума оцінки складає 104 тис. грн. Трубопровід прикордонники знищили.

Як повідомлялося, 16 червня луганські прикордонники виявили рів завдовжки 50 метрів, який виходить до річки Сіверський Донець, і 30-метрову пластикову трубу діаметром 8 сантиметрів, повідомляє Остров.

Зараз ви читаєте новину «Луганці нелегально перекачували пальне з Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі