понеділок, 21 грудня 2009 11:55

Луганчани у паніці скуповують хліб

Луганчани у паніці скуповують хліб

Для стабілізації ситуації на споживчому ринку Луганська мерія звернулася з проханням до жителів міста - купувати ту кількість хліба, яка їм необхідна для добового споживання.

Про це повідомляє прес-служба Луганської міськради.

Прес-служба запевняє, що міська влада робить все можливе для забезпечення городян хлібом у достатній кількості. У сьогоднішній ситуації міською радою координується завезення хліба в ті райони міста, де забезпечення ним недостатнє.

На жаль, повідомляє прес-служба, ситуація ускладнюється тим, що у віддалені райони міста, особливо це стосується приватного сектора Кам"янобродського району, ускладнений проїзд снігоприбиральної техніки.

Прес-служба відзначає, що при завезенні хліба в тих же обсягах, що споживається у звичайному режимі, за рахунок ажіотажного попиту населення, хліб розкуповується дуже швидко, прилавки магазинів залишаються порожні. Боязнь залишитися без хліба змушує городян купувати хліба про запас.

В той же час, основні підприємства виробники хліба і хлібо-булочних виробів працюють в посиленому режимі, підприємство "КОРОВАЙ" на сьогоднішній день збільшило випічку хліба на добу на 5 т більше звичайного.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Луганськ зазнає серйозних труднощів з постачанням хлібобулочних виробів у магазини міста.

За матеріалом Луганск.proUA.com.

Зараз ви читаєте новину «Луганчани у паніці скуповують хліб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі