понеділок, 15 січня 2018 17:36

Найкращий боксер Росії опублікував відео з українськими військовими

Найкращий боксер Росії Сергій Ковальов, якого раніше змусили видалити з Instagram зворушливе відео з українськими військовими, вирішив повторно опублікувати ролик.

Боксер поділився з передплатниками кліпом "Люби", який був створений Міністерством інформаційної політики України.

Автор: Скріншот
  Пост боксера Ковальова в соцмережі розлютив росіян
Пост боксера Ковальова в соцмережі розлютив росіян

"Єдність і любов. Без них неможливо зберегти і зміцнити власну сім'ю і захистити власну державу. Тому так важливо нам, українцям, зберігати внутрішню єдність і любити своїх близьких, адже в них - наша сила", - сказано в описі ролика в Facebook UATV .

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ломаченко став найкращим боксером світу

При цьому Ковальов ніяк не став пояснювати повторну публікацію ролика. Боксер не став відключати коментарі до відео, зібравши за день понад 500 реакцій.

Українець В'ячеслав Шабранський змарнував шанс стати чемпіоном світу. Бій за вакантний титул WBO у напівтяжкій вазі з росіянином, екс-чемпіоном світу Сергієм Ковальовим тривав неповні 2 раунди. Перед його зупинкою Шабранський тричі побував у нокдаунах – двічі у 1-му раунді і раз в 2-му.

Зараз ви читаєте новину «Найкращий боксер Росії опублікував відео з українськими військовими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі