вівторок, 18 січня 2011 10:22

Лозінський каже, що на ніж його жертви можна було нанизати двох конвоїрів

Лозінський каже, що на ніж його жертви можна було нанизати двох конвоїрів

Захищаючись у суді, колишній нардеп-бютівець Віктор Лозінський, якого звинувачують у вбивстві Валерія Олійника, іноді видає перли, які викликають у залі подив і сміх.

Наприклад, коли Лозінський говорив про нанизування на ніж конвоїрів, оборони в лісі і про те, що хотів підвезти Олійника і дати йому води. Про це пише газета "Сегодня".

Видання зібрало 8 найбезглуздіших висловлювань екс-бютівця, які він озвучує, сидячи в ґратами.

Про те, чому зупинив авто біля Олійника: "Можливо, йому потрібна була допомога - потрібно було підвезти або дати води напитися. Адже найближчий населений пункт був від цього місця далеченько".

Про перші слова Олійнику: "Після того як я запитав у нього "Ти хто?", він навів на мене пістолет і вистрілив".

Про бійку: "Я вибив револьвер, а він дістав ніж і почав завдавати ним удари. Лезо - довжиною 17 см, на нього можна двох конвоїрів нанизати".

Про опір: "Олійник, спотикаючись, зайшов у ліс, заліг за дерево - він зайняв оборону".

Про те, чи вважає себе винним: "Я вчинив тоді правильно, як і повинен був вчинити при затриманні озброєного злочинця. У нього було два пістолети та ніж".

Про мету перебування поблизу лісу 16.06.09: "Я люблю природу, а в той день ми поїхали подивитися на врожай і поговорити про справи в районі".

Про свою зброю: "Я з дитинства люблю полювання".

Про те, де переховувався до арешту: "Я не переховувався, а вільно пересувався по Україні, мене кілька разів зупиняли за порушення правил дорожнього руху. Мене ніхто до ладу не шукав".

Нагадаємо, що Лозінський звинувачується за 6 статтями Кримінального кодексу, одна з яких - стаття 115 (умисне вбивство), передбачає покарання позбавленням волі строком на 15 років або довічне ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «Лозінський каже, що на ніж його жертви можна було нанизати двох конвоїрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі