середа, 29 грудня 2010 13:14

Генпрокурор назвав "затримання року"

Генпрокурор назвав "затримання року"

Генпрокурор Віктор Пшонка вважає затриманням року затримання колишнього народного депутата Віктора Лозінського.

Серед успіхів відомства генпрокурор також назвав "спрямування до суду кримінальної справи по Лозінському, по Олексію Пукачу", а також появу присяги для прокурорів.

"Ми доводимо до логічного завершення так звані "резонансні" справи, розслідування яких затягувалося роками. Тепер ці справи будуть передані до суду, і по них буде прийняте остаточне процесуальне рішення".

Водночас, Генпрокурор не побачив поразок у діяльності правоохоронного відомства.

"У нас є розуміння, що нам потрібно докласти ще чимало зусиль для підвищення ефективності роботи прокуратури. Слід також поліпшувати координацію в роботі правоохоронної системи в цілому. Ми будемо посилювати й наш кадровий потенціал", - заявив він.

Говорячи про основні акценти у роботі прокуратури у 2011 році генпрокурор сказав: "Закон один для всіх: незалежно від статусу й соціального стану; незалежно від партійності і політичних симпатій. Перед законом усі рівні: держслужбовці й підприємці, члени уряду й народні депутати, прокурори й судді".

"Найважливішим завданням у нашій роботі є боротьба з корупцією, хабарями на всіх рівнях влади. Будемо наводити лад у земельних правовідносинах, незаконно привласнена земля повернеться у власність держави", - додав Пшонка.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Генпрокурор назвав "затримання року"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі