середа, 20 червня 2018 08:37

Лоукост Ryanair зайде в Україну раніше обіцяного

Лоукост Ryanair зайде в Україну раніше обіцяного
Перший політ компанії Ryanair з Києва до Берліна відбудеться у вересні. Фото: iPress.ua

Лоукост Ryanair запрацює в Україні раніше, ніж це планувалося. Старт роботи відбудеться вже у вересні.

Крім того, це буде не єдиний лоукост у країні, повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян в ефірі "5 каналу".

"Я дуже радий, що ми дотримуємося своїх обіцянок. Національний лоукост створений, він почне регулярні польоти вже в липні цього року. Це ми про SkyUp говоримо. Крім того, перші рейси компанії Ryanair відбудуться навіть раніше, ніж анонсувалося. Бо планували на кінець жовтня, а перший політ до Берліна з Києва відбудеться у вересні", - сказав політик.

Додав, що в цій ситуації інші авіакомпанії зменшують ціни на пасажирські перевезення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українського міністра в прямому ефірі назвали брудним і смердючим

"Ми проводимо переговори з деякими лоукост-компаніями. Працюємо над тим, аби ще щонайменше дві з них здійснювали польоти на внутрішніх українських перевезеннях. Але для цього потрібна українська реєстрація, щонайменше – щоб це була "дочка" відомої світової компанії", - зазначив Омелян.

Новий український авіаперевізник SkyUp до кінця 2018 року планує надати послуги близько 650 тисячам українців. Флот авіакомпанії складається з середньомагістральних суден типу Boeing 737-800 NG 2013 року випуску. У планах авіакомпанії на перший рік роботи - виконання міжнародних чартерних перевезень, а також відкриття регулярних українських та міжнародних напрямків.

Зараз ви читаєте новину «Лоукост Ryanair зайде в Україну раніше обіцяного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі