понеділок, 21 травня 2018 10:27

Українського міністра в прямому ефірі назвали брудним і смердючим

Українського міністра в прямому ефірі назвали брудним і смердючим
Візит Володимира Омеляна до Миколаєва незвичайно висвітлили в місцевих новинах. Фото: Новости Запорожья

Міністра інфраструктури України Володимира Омеляна у прямому ефірі назвали брудним та смердючим. Такої помилки при читанні тексту припустилася телеведуча 35-го каналу Миколаєва.

Відповідне відео виклали у соцмережі Facebook.

"Брудний і смердючий міністр інфраструктури Володимир Омелян під час робочого візиту до Миколаєва розкритикував стан миколаївського залізничного вокзалу", - сказала диктор новин.

Користувачі соцмережі активно відреагували на пост Олександра Волкова, що опублікував конфуз телеканалу.

"Стільки вкрав, міг би вже і "Олдспайс" якийсь купити", - написав Антон Ка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дякую вам за прийом і апетитну дружину - Макрон осоромився на прес-конференції

"Можуть же нормальні новини робити, якщо захочуть. Це ж треба, сам брудний та смердючий, а вокзали критикує", - зазначив Олександр Волков.

У квітні президент РФ Володимир Путін опинився в центрі курйозу під час прес-конференції за підсумками тристоронньої зустрічі з сирійського врегулювання. Коли фотографували лідерів країн, турецький президент Реджеп Таїп Ердоган "відсунув" Путіна з середини в сторону. Цього вимагав протокол, адже представник країни, яка приймає саміт, має знаходитися в центрі. Путін цього не зрозумів і був вкрай збентежений.

Зараз ви читаєте новину «Українського міністра в прямому ефірі назвали брудним і смердючим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі