вівторок, 06 березня 2007 09:37

Лось збив вертоліт на Алясці

На Алясці розлючений лось збив вертоліт. Замість того, щоб тихо лягти і заснути після уколу транквілізатора, який йому зробили в наукових цілях, тварина атакувала вертоліт, який летів низько над землею.

Після того, як лось пошкодив хвостовий гвинт, вертоліт упав на землю. Проте ні пілот, ні біолог Кевін Вайт, які знаходилися в кабіні, не отримали ніяких поранень. Самого лося покалічив гвинт, тому його змушені були приспати.

Біолог з відділення охорони природи Кевін Вайт проводив дослідження в рамках підрахунку поголів"я лосів недалеко від невеликого поселення Густавус з населенням 459 людей.

Учений вистрілив в одного із лосів ампулою зі снодійним. В очікуванні поки лось засне, вертоліт з пілотом і біологом кружляв поряд низько над землею, щоб перешкодити сонній тварині впасти у водойму або інше небезпечне місце. Замість того, щоб заснути, лось кинувся на вертоліт, повідомляє ФакТnews.

Зараз ви читаєте новину «Лось збив вертоліт на Алясці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі