субота, 25 січня 2014 02:49

Лікарям дали рознарядку "здавати" всіх пацієнтів "з Майдану"

Автор: Фото: facebook.com
 

Лікарі столичних медичних закладів отримали розпорядження доповідати про всіх пацієнтів із Майдану начальству. Про це повідомила травмована активістка Наталя Новікова на своїй сторінці у "Фейсбуці".

За її словами, відповідне розпорядження, переписане від руки, вона побачила на столі у чергового лікаря трамвпункту.

"При зверненні потерпілих з Майдану, яким потрібна спеціалізована кваліфікована меддопомога, ставити до відома по телефону: адміністрацію лікарні, відповідального чергового по міському управлінні охорони здоров'я, головного спеціаліста міста та завідувача відділення", - йдеться у тексті розпорядження.

Зазначимо, у ЗМІ з'явилась інформація, що Міністр охорони здоров'я Раїса Богатирьова на запитання журналістів про факти арешту мітингувальників, які звертаються по допомогу у державні та приватні лікарні, зазначила, що за нормативно-правовим актом, ухваленим ще у 1993 році, МВС має повне право заарештовувати мітингувальників у лікарнях. Про це вона повідомила на прес-конференції.

Зараз ви читаєте новину «Лікарям дали рознарядку "здавати" всіх пацієнтів "з Майдану"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі