середа, 24 вересня 2014 13:27

Курков склав хронологію дій окупантів проти кримських татар

Курков склав хронологію дій окупантів проти кримських татар
Фото: slovoidilo.ua

Український російськомовний письменник та журналіст Андрій Курков поділився своїми роздумами щодо становища татар на півострові

"Коротка і поки не повна історія відносин окупаційних властей до корінного населення Криму - кримських татар". Пост під такою назвою Андрій Курков розмістив на своїй сторінці у Facebook.

Далі автор у хронологічному порядку подає усе, що відбувалось з представниками кримсько-татарського народу на півострові.

За даними автора публікації, все почалось 3 березня, коли викрали Решата Аметова, а закінчилось виселенням у вересні Меджлісу з будівлі Меджлісу.

Користувачі соціальної мережі уже почали коментувати публікацію та доповнювати "історію відносин" власними спостереженнями.

"Випалюють землю окупанти. Пам'ять не випалиш", - прокоментував запис користувач Volodymyr Serdiuk.

"А це нікого в світі, крім України не хвилює? Захід так любити кричати про геноцид і голокост, що мимоволі з жахом починаєш чекати кривавого завершення діянь Путіна, щоб Європи розліпила сонні очі", - написала під публікацією Інна Рогоза.

"18 вересня на трасі Сімферополь-Джанкой невідомі напали на директора Міжнародного фонду досліджень і підтримки корінних народів Криму Надира Бекірова, який їхав до Києва, щоб відбути на конференцію ООН про права корінних народів. Нападники забрали паспорт і втекли, що унеможливило поїздку", - додав Юрий Белоусов.

Зараз ви читаєте новину «Курков склав хронологію дій окупантів проти кримських татар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі