середа, 04 листопада 2009 16:37

Кріс Рі виступить у Києві в один вечір з Depeche Mode

Кріс Рі виступить у Києві в один вечір з Depeche Mode

Британський музикант Кріс Рі приїде з концертом до України. Цю інформацію підтвердив на прес-конференції промоутер концертної агенції АСА Антон Абдулаєв.

Кріс Рі виступить у київському Національному Палаці "Україна" 8 лютого 2010 року. Цікаво, що цього ж дня в Києві буде проходити концерт інших британських легенд - синтпоп-групи Depeche Mode.

"Два концерти такого високого рівня в один день в Києві - таких прецедентів в українському концертному бізнесі ще не було", - підсумував ситуацію Абдулаєв.

Київський концерт Кріса Рі відбудеться в рамках туру "Still So Far To Go ... The Best Of Chris Rea". Концерт буде складатися з кращих хітів музиканта за всю його кар"єру.

Відразу після Києва, Кріс Рі також порадує російських фанів - 10 лютого він дасть концерт в Державному Кремлівському Палаці в Москві, а 12 лютого вийде на сцену залу БКЗ "Жовтневий" у Санкт-Петербурзі.


OpenMusic

Зараз ви читаєте новину «Кріс Рі виступить у Києві в один вечір з Depeche Mode». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі