середа, 01 листопада 2006 18:58

Кримський фанатик почув "голос зверху" і зарізав своїх батьків

У Керчі здійснено подвійне вбивство. 35-річний місцевий житель зарізав власних батьків. Потім вбивця викликав міліцію. Правоохоронцям він заявив, що на злочин його штовхнув "голос зверху".

За інформацією центру громадських зв"язків Головного управління МВС України в Криму, на місці події оперативники виявили два трупи - 64-річного чоловіка і 56-річну жінку - з множинними ножовими пораненнями. В обох з горла стирчали ножі.

- Міліцію викликав син загиблих, який пояснив свій вчинок станом душевного розладу після того, як почув "голос зверху", закликав його до вбивства батьків, - мовиться в повідомленні центру оперативних зв"язків.

Судмедексперти налічили на тілі чоловіка 23 удари ножем, на тілі його дружини - 19.

- Знаряддя вбивства - кухонні ножі - так і залишив в тілах батьків. Після чого спробував, правда, невдало, накласти на себе руки за допомогою третього ножа, - повідомляє МВС.

Як стало відомо слідству, підозрюваний у вбивстві власних батьків житель Керчі під час навчання на філологічному факультеті одного з Московських вузів брав участь у засіданнях трагічно відомої японської секти "Аум Синреке".

У даний час вбивцю утримують під вартою.

Проводяться медико-судові експертизи для визначення його осудності, повідомляють ПОДРОБНОСТИ.UA.

Зараз ви читаєте новину «Кримський фанатик почув "голос зверху" і зарізав своїх батьків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі