четвер, 23 серпня 2012 09:30

Кримські татари закидали Симоненка яйцями і гнилими персиками
8

Фото: Фото: kafanews.com

У Сімферополі на площі ім. Леніна лідера КПУ Петра Симоненка, який прибув на зустріч з виборцями, група кримських татар закидала яйцями.
Близько 50 кримських татар на чолі з першим заступником голови меджлісу Рефатом Чубаровим прийшли на площу висловити обурення тим, що Симоненко виправдовує депортацію.

Про це розповідають Коментарі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Сімферополі Петра Симоненка назвали моральним виродком

Кримські татари наблизилися до сцени, де виступав головний комуніст країни, проте зіткненню перешкоджали співробітники спецпідрозділу міліції "Беркут", які оточили групу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джемільов назвав свого наступника

Кримські татари вигукували на адресу Симоненка слово: "фашист", і тримали в руках плакати з написами: "Ні відродженню сталінізму в Україні!", "Симоненко - фашист!", "Симоненко, геть із Криму", "Петра Симоненка під суд". Вони також кидали в бік лідера комуністів яйця і гнилі фрукти. При цьому охоронці Симоненко прикривали його парасольками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Без кримських татар опозиція програє"

У коментарі журналістам Чубаров заявив, що у політика, який не збирається вибачатися за свої висловлювання, що виправдовують депортацію, "немає мозку".

"Політикам, які виправдовують злочини проти людства, таким моральним виродкам, не місце в українській політиці!, - заявив Чубаров. Він також наголосив, що "Симоненко – неофашист, якому не місце в Криму".

Зараз ви читаєте новину «Кримські татари закидали Симоненка яйцями і гнилими персиками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

325

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі