субота, 12 березня 2022 22:17

Кремль планує взяти під контроль всю продовольчу галузь України

Кремль планує взяти під контроль всю продовольчу галузь України
Опублікували план окупантів щодо взяття України під контроль..Фото: Центр протидії дезінформації

Центр протидії дезінформації при РНБО опублікував план окупантів щодо взяття України під контроль.

Про це повідомляє Центр протидії дезінформації.

"Росія планує запровадити карткову систему розподілу продовольчих товарів для населення. Взяти під охорону торгові центри, продовольчі бази, елеватори, а тоді націоналізувати їх. Тимчасово заморозити ціни на сільськогосподарські та продовольчі товари. Взяти під контроль посівну кампанію", - йдеться у повідомленні.

Окупанти прагнуть максимально обмежити та контролювати продовольчі потреби населення України, а ще планують заробляти на українцях, завдяки проведенню націоналізації об'єктів торгівлі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мінімум 80 російських морпіхів відмовилися воювати в Україні - ЗМІ

24 лютого о 4:00 ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

1 березня Білорусь вступила у війну проти України. Її техніка незаконно перетнула український державний кордон.

Зараз ви читаєте новину «Кремль планує взяти під контроль всю продовольчу галузь України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі