понеділок, 22 березня 2010 19:09

Кременчук знову почало затоплювати

Кременчук знову почало затоплювати

Сьогодні почало вдруге затоплювати район зупинки "Аврора" в мікрорайоні Молодіжний на околиці міста Кременчук на Полтавщині. Учора за кілька годин цю територію також затопило талою водою. До сьогоднішнього ранку вона зійшла, а в обід почався новий паводок.

Вода активно прибуває з полів через дренажну трубу під залізничною дорогою. Першою залило автомобільну стоянку "Тор". Підтопило колеса шести автівок. Поруч стоять на зберіганні ще до 20 машин.

Ще вчора затопило кілька каналізаційних колодязів. Якщо води буде більше, то нечистоти розіллються вулицею.

Вода в окремих місцях на 50 сантиметрів також затопила зупинку "Аврора" і прилеглу територію. У воді стоять кілька продуктових кіосків.

"От, наторгувалася. За що я містове плачу?" - говорить продавщиця років 40. Голосно матюкається. Збирає переносну палатку, в якій торгувала овочами й фруктами.

Комунальників не видно. Даїшники направляють автівки в об"їзд, не пускають залитою водою вулицею.

Працівник стоматполіклініки Анатолій Міхно безплатно дає перехожим чоботи, щоб ті дісталися на інший кінець калюжі. Так робить уже кілька годин. Сам також у чоботях.

"Знайомі попросили перевести через воду. А потім уже й інші просять. Грошей з них не беру", - пояснює Анатолій Анатолійович.

В обід начальник управління з питань надзвичайних ситуацій Кременчуцької міської ради Юрій Пастух запевнив, що другого паводку не буде.

"З упевненістю на 80% можна сказати, що така ситуація вже не повториться. Основна маса води вже пройшла", - зазначив він.

За кілька годин знову прийшла велика вода.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Кременчук знову почало затоплювати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі