вівторок, 13 липня 2010 16:54

Кожна шоста жінка на планеті потрапила у залежність від порнографії

Кожна шоста жінка на планеті потрапила у залежність від порнографії

Американське видання The Washington Times разом з групою психологів і вчених провели дослідження, згідно з результатами якого, за останні десять років все більше жінок потрапляють у залежність від порнографії в інтернеті.

Видання Today's Christian Woman провело опитування і з'ясувало, що кожна шоста жінка, у тому числі християнки, зізнається в тому, що намагається придушити в собі залежність від порно.

Приблизно 30% відвідувачів порносайтів - жінки, викладає видання дані Internet Pornography Statistics за 2008 рік.

Як повідомив психолог Дуглас Вейс, жінки можуть потрапляти у залежність від порнографії так само, як і чоловіки. Згідно з опитуванням Internet Filter Review від 2006 року, 9,4 мільйона жінок щомісяця відвідують сайти для дорослих, причому 13% жінок зізнаються, що заходять на порносайти з робочих комп'ютерів.

Як відзначає видання, завжди вважалося, що чоловіки в цілому реагують на візуальні стимули більше, ніж жінки, в минулому жінки задовольняли свої потреби, читаючи любовні романи, а чоловіки - розглядаючи еротичні фото або відвідуючи стрипклуби. Нині ж в мережі доступні більше 1,3 мільйонів порносайтів.

"Якщо чоловік або жінка регулярно еякулюють або відчуває оргазм від порнографії, то він / вона сприймає секс як відносини неживих предметів, а не як взаємини", - пояснив виданню Вейсс.

Проте від сексу з предметом людина все одно не отримує повного задоволення. Залежність від порнографії спричиняє затримання духовного і морального розвитку, повідомив Вейсс. Водночас порнографія стає більш інтерактивною: 87% студентів, опитаних в 2006 році, зізналися, що займалися віртуальним сексом по ICQ, веб-камерам і телефону.

InoPressa

Зараз ви читаєте новину «Кожна шоста жінка на планеті потрапила у залежність від порнографії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі