субота, 15 жовтня 2022 06:00

Кому вихідні принесуть гроші, нову любов і великі зміни – гороскоп на 15–16 жовтня

Кому вихідні принесуть гроші, нову любов і великі зміни – гороскоп на 15–16 жовтня
Плануйте активний відпочинок на суботу. Особливо приємними будуть невеликі подорожі. Фото: pixabay.com

15–16 жовтня почуватиметеся втомленими та неуважними. Виникатимуть проблеми з пам'яттю. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це критичний день для людей творчих, – говорить астрологиня. – Муза покидатиме дизайнерів, художників, письменників. На коні себе відчують ті, хто працює біля землі та верстатів. Частіше робіть перерву під час роботи з текстами і цифрами. Тоді вдасться уникнути помилок. Вихідні принесуть гроші Терезам і Водоліям. Нове кохання зустрінуть Овни і Стрільці. Великі зміни чекають на Тельців і Риб. Плануйте активний відпочинок на суботу. Особливо приємними будуть невеликі подорожі з друзями. Відкривайте для себе невідомі місця. Неділя потребуватиме спокійної атмосфери. Приділіть більше уваги догляду за тілом. Корисними будуть масаж, контрастний душ і плавання".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Романтичні побачення також краще пройдуть у суботу. Говоріть багато хорошого коханим. Слова цього дня матимуть особливе значення і силу.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Зміни приймете неохоче. Готуйтеся коритися обставинам. Дратуватиме, що не можете вплинути на ситуацію. Не варто подавати документів на розгляд у будь-яку інстанцію. Вони зависнуть там надовго. Навряд чи отримаєте те, на що сподіваєтеся.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Більше уваги приділіть родині. Тоді щоденні клопоти приноситимуть радість, зблизять батьків із дітьми. Гарно приймуться пересаджені вазони. Приберіть в оселі, здивуйте коханих особливою вечерею. Частіше обнімайте одне одного.

Рак (22 червня – 22 липня)

Все ітиме до рук. Це час здійснення бажань. Просіть шефа про підвищення і збільшення заробітку. Погоджуйтеся на відрядження. Перестаньте боротися за увагу коханих, і стосунки покращаться.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Отримаєте заробіток, на який давно чекаєте. Витрати на потреби родини зростають. Ревнувати партнерів до роботи – не розумно. Дайте їм можливість реалізувати свої професійні здібності.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Будете надміру сентиментальні. На все реагуватимете зі сльозами на очах. Хотітиметься освідчуватися і приймати зізнання у коханні. Грошей у кишені стає більше. Але контролювати витрати ви зараз не в змозі. Тож не вирушайте без потреби на шопінг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптики розповіли, яка буде погода в жовтні

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Втратите бізнес-партнерів, на яких покладали великі сподівання. Доведеться починати усе з нуля, коритися чужій волі і грати в піддавки. Батьки і старші члени родини намагатимуться вчити вас жити. Зумійте змовчати, і вони відступлять.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Марно намагаєтеся поміняти одні стосунки на інші. Скоро пошкодуєте, що попрощалися із партнером, який любив вас і нічого не вимагав взамін. Налягайте на вітаміни і більше відпочивайте.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Досить пришвидшувати події. Потерпіть і вийдете переможцем із будь-якої ситуації. Бережіть гаманець. Навколо багато тих, хто зазіхає на ваше майно.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Відчуватимете, ніби кохані віддалилися від вас. Але вони навпаки дають вам більше свободи, як ви того вимагали ще кілька тижнів тому. Насолоджуйтеся чудовою погодою. Проведіть ці вихідні, як планували.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Усе дратуватиме. Важко буде змовчати, тому часто провокуватимете на конфлікт інших. Не несіть роздратування додому. Чекати на подарунки долі марно. Якщо хочете когось завоювати, докладіть зусиль.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Творча криза візьме гору над вами. Не намагайтеся будь-що переламати ситуацію. Відкладіть справи, які зараз не йдуть. Згодом зробите їх легко і швидко. Гаманець поповниться у суботу.

15 жовтня повсюди в Україні переважатиме суха повітряна маса, лише в Карпатах є ймовірність невеликих дощів.

Зараз ви читаєте новину «Кому вихідні принесуть гроші, нову любов і великі зміни – гороскоп на 15–16 жовтня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі