вівторок, 04 жовтня 2022 06:00

Кому вдасться швидко та легко схуднути – гороскоп на 4 жовтня

Кому вдасться швидко та легко схуднути – гороскоп на 4 жовтня
Змінюйте свої гастрономічні звички, щоб зменшити вагу. Фото: pixabay.com

4 жовтня приймайте запрошення на нову посаду. Заробітки помітно зростуть. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Першу половину дня краще присвятити завершенню раніше розпочатих справ, – говорить астрологиня. – Цей час не підходить для старту чогось нового, чим би воно не було. Найважливіші зустрічі й поїздки краще планувати на вечір. Під час купівлі квартири чи земельної ділянки, оформлення спадку, слідкуйте, як заповнюють документи. Нотаріуси припускатимуться помилок. Змінюйте свої гастрономічні звички, щоб зменшити вагу. Результат приємно здивує. Швидко та легко схуднути зможуть Тельці, Раки, Діви і Стрільці. Присвятіть більше часу догляду за тілом. Підберіть собі нову косметику".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Образи віддалятимуть вас від партнерів. Конфлікти у родині провокуватимуть діти. Не піддавайтеся на їхні маніпуляції.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Прибутковими будуть перші дні тижня. Отримаєте премії і виплати, які не дійшли до вас у вересні. Вдалими виявляться відрядження та подорожі.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Найважливіші події відбудуться в сімейному житті. Одружуватиметеся, народжуватимете дітей. Підтримки потребують молодші родичі. Брати і сестри попросять позичити трохи грошей, бо запланують купити нерухомість.

Рак (22 червня – 22 липня)

Час придбати земельну ділянку чи будинок. Вивчайте іноземну мову. Скоро це підвищить ваші заробітки. Не будьте надто відверті з новими знайомими. Серед них – вдосталь суперників і заздрісників.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Плануєте змінити роботу? Не погоджуйтеся на першу-ліпшу пропозицію. Обирайте умови, які влаштовують. Вдома стосунки залишаються напруженими. Опіки потребують літні родичі. Утримайтеся від обміну і продажу житла.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Керівники не знаходитимуть спільної мови з підлеглими. Не спішіть звільняти колег. Знайти їм гідну заміну буде складно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У переддень бабиного літа погода засмутить українців: прогноз на вівторок

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Час підводити підсумки чергового етапу життя. Оцініть свої здобутки за попередні п′ять років. Подумайте, що заважає успішно вирватися вперед.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Поверніться до незавершених справ. Звільніться від обтяжливих контактів і ненадійних партнерів. Жовтень принесе гарні заробітки та здобутки. Зумієте мудро скористатися заощадженнями.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Все, що зникатиме та ламатиметься, піде вам на користь. Навіть невдачі прийміть із вдячністю. Доля застерігає вас від ще більших неприємностей. Час починати нову справу. Ваші організаційні та ораторські здібності помітять.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Встановіть сигналізацію в оселі або зберігайте гроші в надійному місці. Злодії зазіхатимуть на ваше майно. Стережіться переохолодження. Бронхітів та отитів важко уникнути.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Попрощайтеся з товаришами, які заздрять. Вони багато чого радитимуть. Насправді – допоможуть наламати дров. Відкладіть придбання нової квартири. Покращуйте житло, яке вже маєте.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Знадобиться уміння діяти в екстремальних ситуаціях. Кожен новий крок даватиметься складно. Вас вважатимуть працівником, який напружує ситуацію у колективі. Будьте критичними щодо себе, не вносьте хаосу в робочий процес.

Астрологиня зробила фінансовий прогноз на жовтень і розповіла, на що зростуть ціни та що буде з доларом.

Зараз ви читаєте новину «Кому вдасться швидко та легко схуднути – гороскоп на 4 жовтня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі