вівторок, 18 липня 2023 06:00

Кому слід прислухатися до снів та інтуїції - гороскоп на 18 липня

Кому слід прислухатися до снів та інтуїції - гороскоп на 18 липня
Не бажано цього дня купувати одяг і взуття. Речі залежаться у шафі. Фото: pixabay.com

18 липня зранку варто зайнятися плануванням свого життя на наступний місяць. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Добре продумана бізнес-стратегія принесе гарні результати, - говорить астрологиня. – Час подумати про кар'єрне зростання. Цей день сприятиме амбітним, упевненим у собі людям. Проте складно йтимуть справи у представників творчих професій. Протягом серпня спостерігатиметься період застою у дизайнерів, художників та інших митців. Врахуйте це у своїх планах. Не бажано цього дня купувати одяг і взуття. Речі залежаться у шафі. Відмовтеся від інтенсивних косметичних процедур. Шкіра буде надто вразлива. Результати вас не порадують. Цієї доби є тенденція до зниження гостроти зору. Давайте очам відпочинок. Тельцям, Ракам, Дівам і Козерогам слід прислухатися до снів та інтуїції. Отримаєте підказки, які допоможуть здолати проблеми та зробити правильний вибір".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Марно намагаєтеся у всьому себе обмежити. Така самопожертва не буде виправданою. Можете потрапити до любовного трикутника. Не ризикуйте постійними стосунками заради короткочасної розваги.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Не поспішайте втілювати у життя свої бажання. Рухайтеся за течією. Вдасться багато заробити. Купівлю нерухомості краще відкласти. Марно шукати пару і починати інтимні стосунки.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Почуватиметесь розгублено. Доведеться розриватися між домом і роботою. Багато часу поглинатимуть переговори. Не втрачайте надії. Надійдуть гроші, на які не сподівалися. Свої переживання краще записати у щоденник. Розмова з обранцями може тільки нашкодити.

Рак (22 червня – 22 липня)

Уранці снитимуться віщі сни. Прислухайтеся до них як до мудрої підказки. Цікаві події траплятимуться за межами вашого дому. Вирушайте у невеличку мандрівку.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Не спішіть зробити все тут і одразу. Дочекайтеся слушної нагоди. Нетерпеливі стануть свідками того, як руйнуються їхні плани. Переговори перенесіть на четвер. Почуття до коханих охолонуть, стосунки зайдуть у глухий кут. Не спішіть з висновками. Дайте собі час для роздумів.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Почуватиметеся впевнено. Люди самі йтимуть до вас на контакт. Вдалими будуть переговори. Родичі охоче ділитимуться з вами грошима. У вас закохаються кілька партнерів. Вчасно зробіть вибір і розставте всі крапки над "і".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для яких трьох знаків липень стане найбагатшим та найуспішнішим місяцем у році – фінансовий гороскоп

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Виявляйте покірність. Життя поставить вас в рамки. Самостійні проекти принесуть збитки. Працюйте у команді, не нехтуйте порадами авторитетних колег. Тоді кишеня швидко наповниться необхідною сумою.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Щаститиме на кожному кроці. Оминайте недоброзичливців. Через заздрість вони спробують нашкодити. Коли вагаєтеся у чомусь, дослухайтеся до інтуїції. Вдалою буде покупка меблів.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Двері вашого кабінету не зачинятимуться. Через колег доведеться відкласти відпустку, ремонт і генеральне прибирання. Вам протипоказані хірургічні втручання, переїзди, зміна місця роботи. Чекайте на преміальні і подарунки.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Багато справ доведеться переробляти. Ефективнішою буде робота вночі. Гартуйте волю. Надійдуть очікувані заробітки. Знайдіть спосіб заощадити. Довіряйте секрети коханим. Переїзд до партнерів краще відкласти.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Щаститиме наполегливим і зібраним. Може підвести пам'ять. Її краще тренувати щовечора. Вивчайте кілька нових іноземних слів.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Не варто починати щось нове. Краще працювати за старим графіком. Тримайте таємниці при собі. Більше уваги приділяйте літнім родичам. Знайдіть спосіб віддячити батькам.

Астрологиня зробила прогноз на тиждень з 17 по 23 липня і розповіла, чиє життя неймовірним чином зміниться на краще.

Зараз ви читаєте новину «Кому слід прислухатися до снів та інтуїції - гороскоп на 18 липня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі