четвер, 07 липня 2011 10:46

Колишній алкоголік лікувався зеленими клопами та кислими яблуками

 

Автомеханік 48-річний Павло із селища Клавдієво-Тарасове Бородянського району на Київщині учетверте закодувався від алкоголізму. Почав пити 2003-го після того, як його 16-річний син загинув у автокатастрофі.

"Андрюша був нашою єдиною дитиною. Ще одну народжувати було пізно. Я так розстроївся, що запив. Бо на роботу приходиш - тебе жаліють, вдома кругом фотографії сина, сусіди жаліють. А вип'єш, і самому себе шкода стає, але на душі якось легшає. Все думав, що поп'ю трохи й покину, але так запив, що з роботи вигнали. Я - автомеханік, а там п'яному нема чого робити", - розказав Павло і додав, що перепробував багато способів, аби кинути пити.

"Друг до бабки возив, яка яйцями викачує. Потім ще до одної. Та дала горілку, настояну на корені любистку й лаврових листках. Рвало мене днів зо два після того. Думав, умру. Але нічого, й пити не кинув. Третя бабка дала чарку горілки. Не знаю, що вона туди долила, але схоже було на котяче сциклиння. Я його туди - а воно вертається. Може, через те, що не випив, і не зарадило. Ще казали яблука кислі їсти. По три щодня. Перед тим утикнути в кожне по дев'ять цвяхів і лишити на день. Ракові шкурки змолов і добавляв у горілку - взагалі ніякого ефекту. Радили клопів зелених у малині пошукати. Ну й гидкі вони, один мене за язика вкусив. З'їв десяток, але теж не помогло", - зізнався чоловік.

Який єдиний метод допомагає Павлу не пити, можна прочитати у журналі "Країна" № 26 (79) за 8 липня 2011 року.

 

Журнал можна купити у точках продажу преси за ціною 9 гривень.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

 

Зараз ви читаєте новину «Колишній алкоголік лікувався зеленими клопами та кислими яблуками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі