вівторок, 15 березня 2022 19:45

Кількість блокпостів на дорогах скоротили до півтори тисячі

Кількість блокпостів на дорогах скоротили до півтори тисячі
Оптимальна кількість блокпостів на основних шляхах та містах – до 800. Фото: facebook.com/mvs.gov.ua

Кількість блокпостів на дорогах України скоротили до півтори тисячі.

Забрали багато непотрібних, які затруднювали пересування і забирали час, розповів міністр внутрішніх справ Денис Монастирський під час брифінгу.

"Щодо тих, умовно "авторизованих" блокпостів, – їх перелік буде занесений у спеціальний наказ головнокомандувача ЗСУ, перша редакція якого була вже видана на минулому тижні. Сьогодні або завтра має бути розширений перелік по всій країні інших блокпостів", – розповів він.

У МВС назвали, що оптимальна кількість блокпостів на основних шляхах та містах – до 800.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рішення Гаазького трибуналу може стати причиною виключення Росії з ООН - Клімкін

"Вони мають бути обладнані відповідно до усіх правил формування блокпоста. Там має бути організована чітка робота, яку будуть забезпечувати представники Нацполіції - спільно з ТРО, НГУ, але саме поліцейські будуть головними і формуватимуть роботу на цих блокпостах", – заявив Монастирський.

24 лютого о 4:00 ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

Зараз ви читаєте новину «Кількість блокпостів на дорогах скоротили до півтори тисячі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі