понеділок, 15 травня 2023 06:00

Кого на кожному кроці чекають перемоги та високі заробітки – гороскоп на 15 травня

Кого на кожному кроці чекають перемоги та високі заробітки – гороскоп на 15 травня
Знижується працездатність. Відкладіть до кінця тижня найважливіші зустрічі й перемовини. Фото: pixabay.com

15 травня голова працюватиме важко. Мало кому вдасться зосередитися на роботі та навчанні. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Понеділок підтвердить репутацію важкого дня, - говорить астрологиня. – Місяць спадає. Вкрай повільно рухається Меркурій. Знижується працездатність. Відкладіть до кінця тижня найважливіші зустрічі й переговори. Найближчим часом очікувати суттєвого успіху у справах не варто. Враховуйте, що вечір цього дня буде продуктивнішим за першу його половину. Виникатимуть проблеми зі зв'язком. Не час проводити великі фінансові операції. Утримайтеся від грошових переказів. Тельців і Козерогів, Терезів і Водоліїв на кожному кроці чекають перемоги та високі заробітки. За наполегливу працю отримаєте високу винагороду".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Потребуватимете тепла й ніжності. Кохані не матимуть відповідного настрою і часто занурюватимуться у роботу. Не шукайте приводу для сварки. Насолоджуйтеся дітьми. Не нарікайте на те, що рідко отримуєте подарунки. Найкращий дарунок придбаєте для себе самі.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Партнери будуть поруч. Та рідко випадатиме можливість побути з ними наодинці. Навколо буде багато людей, які потребують їхньої уваги. Падатиме рівень гемоглобіну в крові. Можливі запаморочення. Не позбавляйте себе повноцінного харчування.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Одержите добру винагороду за свою роботу. Не економте гроші на їжу та житло. Кохані намагатися догодити вам. Не позбавляйте й ви їх своєї уваги. Побалуйте себе й рідних вишуканими стравами.

Рак (22 червня – 22 липня)

Стримуйте себе під час суперечки. Боротьба за справедливість не повинна набирати форми конфлікту. Краще поступитися, ніж надовго посваритися з людиною, яку любите та поважаєте.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Батьки та друзі намагатимуться нав'язати вам знайомство з людиною, яка не подобається. Не погоджуйтеся на побачення наосліп, бо розчаруєтеся. Більше часу присвячуйте улюбленій справі. Відкритий взимку бізнес даватиме високі заробітки.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не приховуйте від світу своїх талантів. Завдяки цьому зумієте добре заробити і покращити власний імідж. Друзі чекатимуть від вас співчуття і розради. Ви не готові зараз співпереживати і підтримувати когось. Зі сторони це виглядатиме егоїстично, але насправді ваше серце надто багато пережило за попередні місяці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптикиня сказала, якої погоди чекати влітку

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не перекладайте на когось відповідальність за провали на роботі. Візьміть справу у свої руки, і результат не заставить себе чекати. Не призначайте побачення одруженим. Проблем отримаєте більше, ніж задоволення.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Хотітиметься відпочинку та романтики. Тиждень вимагатиме повної віддачі. У понеділок варто братися за найскладніші справи. Ви усьому дасте раду. Не сидіть на протязі чи під кондиціонерами. Легко буде підхопити застуду. Затяжні нежить і кашель можуть дати ускладнення.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Відпочити краще у другій половині тижня. Понеділок дасть вам можливість заробити додаткову суму. Скористайтеся нагодою. Ви перебільшуватимете чесноти своїх обранців. Не поспішайте з освідченням. Вашим добрим ставленням можуть скористатися.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Доки інші мріятимуть і зволікатимуть, ви впевнено рухатиметеся вперед. Цікаві пропозиції отримаєте від старих друзів. Не варто йти працювати на них чи вкладати гроші у їхній бізнес. Це може зіпсувати стосунки, перевірені часом.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Це день гарних новин. У продажі з'явиться земельна ділянка чи нерухомість, яку ви давно шукаєте. Зумієте вигідно вкласти гроші у дім своєї мрії. Вдалий період для ремонту та оснащення будинку системою відеонагляду.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Ранок понеділка готує ряд приємних фінансових сюрпризів. Знайдуться необхідні товари за помірні гроші. Вам можуть повернути давно забутий борг. Увечері проведіть час з милими. Не шкодуйте теплих слів для них. Побачення запам'ятаються надовго.

З 15 по 21 травня не довіряйте обіцянкам. Обставини завадять вашим партнерам дотриматися слова. Астрологиня назвала знаки, для яких цей тиждень стане найкращим у році.

Зараз ви читаєте новину «Кого на кожному кроці чекають перемоги та високі заробітки – гороскоп на 15 травня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі