субота, 10 лютого 2024 15:17

Спецтема: Війна Росії проти України

Клімкін закликав не недооцінювати інтерв'ю Путіна Карлсону

Клімкін закликав не недооцінювати інтерв'ю Путіна Карлсону
У ніч на 9 лютого американський пропагандист Такер Карлсон випустив двогодинне інтерв'ю з російським диктатором Володимиром Путіним. Фото: колаж

Колишній міністр закордонних справ України Павло Клімкін закликав не недооцінювати інтерв'ю російського диктатора Володимира Путіна американському журналісту Такеру Карлсону, адже за останнім стежать десятки мільйонів людей.

Цей інформаційний продукт є політичною технологією, до якої треба ставитися серйозно і без зневаги. Про це Клімкін сказав коментарі Liga.net.

"Такера можна називати пропагандистом, але це серйозна фігура, яка має популярність. Не впевнений, що повагою, але популярністю точно. В нього аудиторія в десятки мільйонів людей", - сказав Клімкін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хотів "істерики" на Заході: в ISW оцінили інтерв'ю Путіна Карлсону

Він нагадав про хороші зв'язки Карлсона з 45-м президентом США Дональдом Трампом та багатьма прихильниками його політики.

"Карлсона потрібно слухати і розуміти, розбирати його аргументи по кісточках, які емоції він просуває. Він не просто так приїхав до Путіна, це проговорена з Кремлем історія. Було зрозуміло, які ідеї збирається штовхати Путін, але він їх так запакує, щоб вони мали доступ до частини американців та Заходу", - наголосив Клімкін.

У ніч на 9 лютого американський пропагандист Такер Карлсон випустив двогодинне інтерв'ю з російським диктатором Володимиром Путіним.

Скандальний колишній ведучий Fox News обіцяв поставити диктатору "гострі запитання". Для чого спеціально прилетів у Москву. Натомість Путін дві години повторював свої брехливі тези про війну проти України.

Зараз ви читаєте новину «Клімкін закликав не недооцінювати інтерв'ю Путіна Карлсону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі