пʼятниця, 17 квітня 2020 23:12

Кличко відсторонив від роботи заступника, якого підозрюють у корупції

Кличко відсторонив від роботи заступника, якого підозрюють у корупції
Віталій Кличко Кличко відсторонив від виконання обов'язків Миколу Поворозника. Фото: Twitter

Глава КМДА Віталій Кличко відсторонив від виконання обов'язків свого першого заступника Миколу Поворозника, якого підозрюють у вимаганні хабаря.

Як зазначається, Поворозник сам написав заяву про відсторонення від обов'язків на час розслідування. Про це Кличко повідомив в Facebook.

"Друзі! Я говорив про те, що нікого не покриватиму. І, якщо хтось з чиновників винний в корупції, – буде відповідати за всією суворістю закону! Нікому і ніяких поблажок не буде. Нульова толерантність до корупції! Але, якщо хтось займається маніпуляціями і фабрикує справу, – нестиме не меншу відповідальність!

Міська влада - відкрита та завжди співпрацює з правоохоронними органами щодо запобігання корупції. В розслідуванні справи щодо першого заступника голови КМДА Миколи Поворозника, зокрема", - наголосив Кличко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поворозник категорично заперечує підозру в корупції

СБУ підозрює першого заступника голови КМДА Миколу Поворозника у вимаганні $125 тис. хабара. Чиновник нібито через посередника вимагав гроші у представника компанії-забудовника за вплив на прийняття рішення про погодження містобудівних умов і обмежень.

Зараз ви читаєте новину «Кличко відсторонив від роботи заступника, якого підозрюють у корупції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі