субота, 27 лютого 2010 15:32

Киянин втратив пам"ять через падіння на нього гори снігу (ФОТО)

У Києві, увечері 25 лютого, на вулиці Богдана Хмельницького, 51-а, гора снігу і льоду впала з даху п"ятиповерхового будинку на автомобіль, продавивши дах.

Водій дістав струс мозку, травму шиї і забій грудної клітини.

"Наша бухгалтер з водієм їхали на службовій "Шевроле" повз будинок. Раптом на дах і лобове скло обрушилася лавина снігу і льоду. Водій знепритомнів і впав на кермо. Бухгалтер смикнула "ручник" і викликала "швидку". Хлопцю ще 30-ти немає. Дружина каже, що у нього втрата пам"яті, він кожні 10 хвилин перепитує, що з ним трапилося", - розповів Єфрем Гарібян, керівник фірми, якій належить авто.

Постраждалий і фірма вимагатимуть в суді від "Київжитлоспецексплуатації", на балансі якої є будинок, компенсацію за лікування, моральну шкоду і ремонт авто.

Нагадаємо, 21 лютого в Києві від падіння бурульки з даху Транспортного університету загинула жінка, а 22 лютого на Ярославому Валу з тієї ж причини француженка отримала струс мозку.

Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Киянин втратив пам"ять через падіння на нього гори снігу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі