пʼятниця, 13 листопада 2009 16:18

Киянин у масці увірвався до банку з сокирою

Киянин у масці увірвався до банку з сокирою

Сьогодні у Києві невідомий чоловік вчинив погром у відділенні "Укрсіббанку".

Як повідомили у Центрі громадських зв"язків ГУ МВС України в місті Києві, близько 10.00 невідомий чоловік у медичній масці на обличчі зайшов до фінансової установи у Дніпровському районі Києві на вулиці Бойченка і, діставши сокиру, почав трощити скло, яким перегороджено каси, у яких на цей момент не було нікого зі співробітників.

Охоронець, побачивши це, не вчинив жодних дій, щоб затримати чоловіка, і сховався у внутрішньому приміщенні банківської установи.

Нападника оголошено у розшук.

Нагадаємо, 11 листопада 2 невідомих, надівши медичні маски і озброївшись, пограбували відділення банку "Фінанси і кредит", що входить до групи найбільших і відділення Правекс-банку в Донецьку, що входить до групи великих.

12 листопада невідомий чоловік також у марлевій пов"язці пограбував центральне відділення дніпропетровської філії Індекс-банку у Запоріжжі.

Співробітники міліції затримали 4 жителів Дніпропетровська, які підозрюються в тому, що, використовуючи пов"язки, які захищають від вірусів, нападали на банківські відділення з метою пограбування у Дніпропетровську. Згідно з повідомленням, 11-12 листопада були затримані 15- і 17-річні грабіжники.

За матеріалом УНІАН, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Киянин у масці увірвався до банку з сокирою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі