понеділок, 21 червня 2010 14:07

Кияни збирають підписи на захист бюветів

Кияни збирають підписи на захист бюветів

Активісти Київської організації "За Україну!" збирають підписи на захист столичних бюветів, багато з яких перебувають або у запущеному, непридатному для використання стані, або взагалі закриті.

Про це повідомили у прес-службі організації.

"Київська міськадміністрація вже давно не виділяє гроші з міського бюджету на їхнє утримання. Більше того, як стало відомо із заяв представників КМДА, міська влада збирається ввести плату за користування діючими бюветами", - йдеться у повідомленні.

За словами активістів, кияни підтримали їхній почин. "Цю ініціативу активно підтримують жителі столиці, адже зрозуміло, що вода із загальної системи водопостачання у наших будинках непридатна для споживання, і бювети - єдина альтернатива "воді з крана", - йдеться у повідомленні.

За словами глави Київської організації "За Україну!" Юрія Зубка, активісти вже звернулися до мера столиці з вимогою виділити з міського бюджету кошти на забезпечення ефективної роботи бюветів і припинити розгляд проекту рішення про введення плати за користування ними.

"Збір підписів триває. Потім ми передамо підписні листи з вимогами до КМДА і візьмемо під контроль їхнє виконання", - заявив він.

Нагадаємо, на сьогоднішній день у Києві нараховується 205 бюветних комплексів, у середньому на кожний район столиці припадає близько 20 бюветів.

Ліга

Зараз ви читаєте новину «Кияни збирають підписи на захист бюветів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі