вівторок, 07 листопада 2006 13:49

Київська новорічна ялинка коштуватиме півмільйона гривень

Цього року у Києві новорічна ялинка на площі Незалежності буде прикрашена більш ніж 300 видами іграшок. Про це повідомив представник Київського міського центру народної творчості і культурологічних досліджень.

- Ми додатково хочемо зробити новий світлодіодний дизайн ялинки, - додав представник центру.

За його словами, ялинка буде збірною з 250-300 маленьких ялиночок, а її висота буде близько 35 метрів.

Представник центру також повідомив, що його організація має намір розробити нову верхівку ялинки і зробити різноманітнішим асортимент ялинкових іграшок.

Серед нових іграшок розглядаються варіанти поросят, оскільки, згідно зі східним календарем, 2007 рік - рік вогненно-червоної свині.

- Помаранчеву (свиню - "ГПУ") не будемо робити, щоб нас не звинуватили, що ми підкладаємо свиню одній із політичних сил. Ми цього не хочемо, - додав представник центру.

Він підкреслив, що обертатися ялинка не буде, оскільки, хоча така функція і можлива, коштує це дуже дорого, а питання безпеки людей все ж таки залишаються актуальними.

При цьому представник центру оцінив роботи по установці ялинки і декоративного оформлення міста в 500 тис. гривень, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Київська новорічна ялинка коштуватиме півмільйона гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі