пʼятниця, 18 червня 2010 11:59

Кияни зможуть викликати швидку допомогу факсом та електронною поштою

Кияни зможуть викликати швидку допомогу факсом та електронною поштою

Депутати Київради затвердили нові правила виклику бригад "швидкої допомоги" і дільничних лікарів. Таке рішення було ухвалене під час засідання в четвер.

Зокрема, затверджені правила виклику бригад "швидкої допомоги", спеціалізованої психіатричної допомоги, невідкладної медичної допомоги для дорослих, невідкладної медичної допомоги для дітей, дільничних лікарів-терапевтів, лікарів-педіатрів і лікарів-фахівців амбулаторно-поліклінічних установ.

Таким чином, тепер "швидку допомогу" в Києві можна буде викликати не тільки за номером 103, але і факсом (тел. 234-53-56), електронною поштою ([email protected]) і sms-повідомленням (номер 10-003 для абонентів "Київстар" і 096-5613977 - для решти).

Нагадаємо, на минулому засіданні Київради, представляючи цей проект рішення, в.о. заступника мера столиці Алла Шлапак зазначала, що перегляд правил виклику бригад "швидкої допомоги" украй необхідний, оскільки вони були затверджені ще в 1947 році. Нові правила, за словами чиновника, враховують стандарти, що діють на території ЄС.

Лига

Зараз ви читаєте новину «Кияни зможуть викликати швидку допомогу факсом та електронною поштою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі