четвер, 21 червня 2007 19:51

Катерина Ющенко відвідала мумію Пирогова (ФОТО)

У середу дружині президента Катерині Ющенко захотілося гострих відчуттів. Приїхавши на Вінничину, пані Катерина вирішила подивитися на медичні препарати, кров і навіть трупи.

Разом з представниками Міжнародного благодійного фонду "Україна 3000" вона відвідала Вінницьку обласну дитячу клінічну лікарню, Вінницький національний медичний університет Пирогова і Національний музей-садибу відомого медика.


У супроводі директора музею Галини Собчук гості оглянули будинок, у якому жив і працював Пирогов, відвідали церкву, де покоїться забальзамоване тіло вченого, пройшлися меморіальним парком.

Крім тіла самого Пирогова, пані Катерині було на що подивитись. Музейний комплекс включає у себе будинок, в якому жив медик і де розміщена експозиція про його життя і діяльність, музей-аптека з інтер"єрами приймальні та операційної Пирогова в його садибі Вишня, церква-некрополь, де, власне, покоїться забальзамоване тіло вченого, а також меморіальний парк, в якому збереглися дерева, посаджені Пироговим, передає Tabloid.

Усі фото Михайла Марківа, прес-служба президента.

Зараз ви читаєте новину «Катерина Ющенко відвідала мумію Пирогова (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі