вівторок, 24 липня 2018 09:49

Катастрофи, засуха та війна - астрологи прогнозують нещастя наприкінці липня

Катастрофи, засуха та війна - астрологи прогнозують нещастя наприкінці липня
Астролог дав прогноз на катаклізми, падіння літаків, війну і зміну правлячого режиму. Фото gs.fm

Астрологи попереджають про складний період наприкінці липня - із 25 до 31 липня. Очікується місячне затемнення, можливі катаклізми і може спалахнути війна.

"25 липня Меркурій стає ретроградним, тому з цього моменту не можна укладати угоди й підписувати договори. Краще просто перечекати. Проте це гарний час, щоб повернутися до минулого, доробити те, що ви не встигли раніше, і завершити розпочате", - зазначив астролог Влад Росс, повідомляє "Главред".

27 липня очікується "криваве" місячне затемнення.

"Це буде час великих катастроф, коли несподівано може спалахнути війна. Цей період вкрай несприятливий, перш за все, для Росії. Там може статися якась техногенна катастрофа або зміна правлячого режиму", - додав експерт.

В Україні, за словами експерта, кінець липня буде ще й дуже пожежонебезпечним, можуть почати горіти ліси, поля та торфовища.

З 25-31 липня астролог не рекомендує літати літаками - можливі катастрофи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затемнення Сонця та Місяця: чим це обернеться для українців

За твердженнями медиків, під час затемнень у деяких людей може погіршитися здоров'я. Психологи застерігають від прояву сильних емоційних станів.

Зараз ви читаєте новину «Катастрофи, засуха та війна - астрологи прогнозують нещастя наприкінці липня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі