середа, 11 липня 2018 08:54

Сонячне затемнення провокує погіршення здоров`я та неконтрольовані емоції

Сонячне затемнення провокує погіршення здоров`я та неконтрольовані емоції
Часткове сонячне затемнення почнеться в 4:48 за київським часом

У ніч на п'ятницю, 13 липня, відбудеться часткове сонячне затемнення. За твердженнями медиків, під час затемнень у деяких людей може погіршитися здоров'я. Психологи застерігають від прояву сильних емоційних станів.

"Збіг затемнення з Суперповнею 13 липня накладає сильний відбиток на психічне поле всіх людей, які можуть повністю розкритися в такі дні і виплеснути всі свої емоції і страхи у зовнішній світ", - вважає психолог Оксана Гусєва, пише liga.net.

За словами Оксани Гусєвої, необхідно дотримуватися максимальної обережності у прояві почуттів і не нагнітати напружений емоційний фон.

У такі дні слід контролювати свою поведінку, бути стриманим і не вступати в конфлікти і суперечки.

Часткове сонячне затемнення почнеться в 4:48 за київським часом. Місяць перекриє сонячний диск не повністю. Апогею це затемнення досягне о 6:02 год,а о 7:13 це природне явище закінчиться.

Українці не зможуть його спостерігати. Найкраще його буде видно австралійцям в Мельбурні, а також жителям Північної Антарктиди.

Затемнення дасть старт "коридору затемнень", який триватиме місяць:

13 липня - часткове сонячне,

27 липня - місячне,

11 серпня - сонячне.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повсюди дощі: розповіли як зміниться погода

Медики попереджають, що під час затемнень, за тиждень і після нього у деяких людей можуть спостерігатися головні болі, перепади тиску, загострення хронічних хвороб, болю в серці.

Щодо впливу затемнення на кожен з знаків зодіаку, то його відчують ті, хто народився в період з 10 по 16 липня, а також люди, народжені під знаком Козерога.

Астрологи вважають, що для цих людей це буде період змін. Не варто цьому опиратися, а необхідно користуватися можливостями.

Цей період є позитивним для планування, тому астрологи рекомендують в цей час складати плани і записувати їх на папері.

Настає коридор затемнень. Він почнеться 13 липня і закінчиться 11 серпня. 13 липня відбудеться сонячне затемнення у сузір'ї Рака. 27 липня - найдовше у цьому столітті затемнення Місяця. 11 серпня – сонячне затемнення у Леві. Складний період триватиме місяць.

Зараз ви читаєте новину «Сонячне затемнення провокує погіршення здоров`я та неконтрольовані емоції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі