середа, 27 жовтня 2010 14:47

Кандидата у мери Херсона "замовили" конкуренти - Волга

Кандидата у мери Херсона "замовили" конкуренти - Волга

Ситуація зі стріляниною у кандидата в мери Херсона від Союзу Лівих Сил (СЛС) Владлена Гіріна є політичним замовленням.

Про це в коментарі Gazeta.ua заявив лідер СЛС Василь Волга.

"Ситуація, з якою зіткнувся Гірін у Херсоні, надзвичайно складна. Бо у нього є два ключові конкуренти - лідер громадської організації "Відродження" Андрій Путілов і діючий мер Володимир Сальдо. Особливо Сальдо, який відверто використовує весь адмінресурс. І міліцію, і податкову, і прокуратуру. Тисне на конкурентів. Але сказати, що постріли були замовленням діючого мера, не можу", - сказав Волга.

Однією з причин пострілів у Гіріна Волга вважає те, що за останній місяць рейтинг кандидата постійно зростає.

"Гірін нарощує підтримку серед населення. Ще місяць тому він був на третій позиції. За нашими підрахунками, в нього було 10,5%. У Сальдо – 14%, а Путілова – в межах 11%. Зараз у Сальдо рейтинг просів до 13%, а у Гіріна виріс до 13%. Тому шукати причину пострілів треба тут. Без сумніву, це політичне замовлення і пов'язано з його балотуванням на мера", - наголосив лідер СЛС.

Нагадаємо, 26 жовтня у Херсоні невідомі обстріляли офіс кандидата в мери від СЛС Владлена Гіріна. Той у своєму партійному офісі зібрав прес-конференцію. Близько 19.35 невідомі через вікно двічі вистрелили дробом з гладкоствольної вогнепальної зброї. Двоє людей, один з яких Гірін, були травмовані дробинами. Також одна з журналісток була поранена осколками розбитого віконного скла. Тих, що стріляли, не вдалося відразу спіймати.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Кандидата у мери Херсона "замовили" конкуренти - Волга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі