понеділок, 25 липня 2016 12:19

Канада планує прийняти рекордну кількість мігрантів за останні 100 років

Канада планує прийняти рекордну кількість мігрантів за останні 100 років
studybridge.com.ua

Річний імміграційний план Канади на 2016 рік встановлює рекордне число іммігрантів - 300 тис. План демонструє найбільшу кількість іммігрантів у рік за останнє сторіччя в історії Канади, повідомляє портал Immigrant Today.

Імміграційна система Канади почала функціонувати з 1990 року, запрошуючи іноземців на свою землю. Згідно зі статистичними даними, 1913 року близько 400 тис. іммігрантів прибули до Канади. Найбільше іноземців за останнє десятиліття, 280 тис., було 2010-го.

Збільшення імміграції відбудеться, в першу чергу, за рахунок сімейного спонсорства та програм для біженців. Хоча більш як половина всіх іноземців прибудуть за економічними програмами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Діаспора заспівала канадський гімн українською

Число біженців, яких прийме Канада цьогоріч, становитиме приблизно вдвічі більше, ніж торік. Міністр з питань імміграції, біженців і громадянства Джон Мак-Каллум заявив, що його відомство прагне прискорити час обробки віз сімейного класу, економічних іммігрантів і віз для біженців.

Згідно з планом на 2016 рік, кількість нових постійних жителів збільшиться на 20 тис., порівняно з 2015 роком. Міністр Мак-Каллум заявив: в основі плану - традиція Канади до гостинності та щедрості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Канадська опозиція: Ми можемо та маємо робити більше для підтримки України

Канада прагне залучити працівників, які будуть успішними на канадському ринку праці й легко інтегруватимуться у канадське суспільство. Економічна імміграція, заснована на навичках і досвіді людини, надає можливість для іноземних робітників і їх сімей прибути в Канаду за різними програмами. Приблизно 150-160 тис. економічних іммігрантів відберуть на постійне місце проживання в Канаді 2016-го.

Міністерство з питань імміграції, біженців і громадянства подвоює кількість спонсорських заявок для батьків, бабусь і дідусів. У цілому, планують прийняти 20 тис. за цією програмою до кінця 2016 року.

Зараз ви читаєте новину «Канада планує прийняти рекордну кількість мігрантів за останні 100 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі