субота, 26 березня 2022 11:39

Калічаться і лікують стрес горілкою - СБУ показала, як справи в окупантів

Калічаться і лікують стрес горілкою - СБУ показала, як справи в окупантів
Російські солдати жаліються батькам та дружинам через війну в Україні. Фото: СБУ

Строковики російської армії не витримують психологічного навантаження. Деякі калічаться власноруч, щоб втекти, інші – пиячать через стрес.

Розмову окупантів про це вдалося перехопити Службі безпеки України.

"Эти твари еб*ные съеб*лись. Один специально себе ногу сломал. Другой сказал, что контузило его, и он забыл маму-папу", – не приховує своєї люті юнак, який виявився не таким "кмітливим" як його колеги.

Та їхні рідні не готові усвідомити безглуздя самої "спецоперації". Засмучені її провалом і звинувачують у всьому НАТО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Залишили командирів і бігли до Криму: що відбувається серед окупантів

Інший вояка, на аргумент дружини, що її родич був 2 роки строковиком у Грозному, відповідає: "Да там (в Грозном) меньше было. За это время (за місяць війни) как за 3 года все произошло. Поверь. Потому что не ожидали такого просто".

Російські загарбники масово втрачають своїх людей та бояться, що потраплять у полон до українських військових. Про це стало відомо з перехопленої телефонної розмови російського окупанта зі своїм батьком.

За словами рашиста, він зараз знаходиться поблизу Броварів, де українські військові дали їм гідну відсіч. Крім того, їм не надали техніку, тому довелося тікати пішки. Він також зізнався батькові, що мінував дороги та підривав мости. Однак у рядах загарбників теж були значні втрати.

Зараз ви читаєте новину «Калічаться і лікують стрес горілкою - СБУ показала, як справи в окупантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі