неділя, 01 вересня 2024 03:25

Як легко відмити пральну машину за допомогою лимона та зубної пасти: дієвий спосіб

Як легко відмити пральну машину за допомогою лимона та зубної пасти: дієвий спосіб
Після тривалого використання пральна машина може почати видавати неприємний запах. Фото: Getty Images

Після тривалого використання пральна машина може почати видавати неприємний запах, і, що ще гірше, цей запах часто під час прання може вбиратися одягом.

Насправді подолати проблему можна і без магазинних засобів. Так, блогерка розповіла, як можна почистити барабан пральної машини за допомогою двох простих предметів домашнього вжитку, уникаючи поїздки в магазин за дорогим миючим засобом, пише The Mirror.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які речі категорично не можна кидати у пральну машину: запам'ятайте цей перелік

У відео, яке переглянули понад чотири мільйони разів, вона описує ефективний домашній лайфхак, як почистити пральну машину від бруду і накипу.

"Дезодоруйте та очистіть барабан пральної машини, розрізавши лимон навпіл, видаливши кісточки та вичавивши на обидва шматочки зубну пасту, перш ніж кинути їх у пральну машину", - пояснила блогерка.

Вона додала, що після цього потрібно запустити машинку без одягу, увімкнувши швидкий цикл прання.

У лоток пральної машини зазвичай засипають порошкоподібні мийні засоби. Тому з часом він накопичує наліт і бруд.

Через це чистити його доволі складно. Але існує дієвий спосіб, що значно полегшить цей процес і поверне лотку ідеальну чистоту,

Зараз ви читаєте новину «Як легко відмити пральну машину за допомогою лимона та зубної пасти: дієвий спосіб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі