середа, 18 листопада 2009 12:26

Качинський може пропустити вибори глави ЄС через грип

Качинський може пропустити вибори глави ЄС через грип

Більшість польських ЗМІ кажуть, що глава Польщі Лех Качинський підхопив інфекцію. Радник президента Павел Випих інформує, що на даний момент Качинського госпіталізували і тривають медичні обстеження пов"язані з інфекцією грипу, пише newsweek.pl.

Качинський застудився під час урочистих подій 11 листопада з нагоди Дня Незалежності Польщі, коли на дворі була дуже холодна і дощова погода.

Як заявив один із президентських лікарів Войцех Любицький, медики використали можливість і вирішили зробити ґрунтовне медичне обстеження президента. В Качинського не знайдено слідів вірусної інфекції, інформує dziennik.pl

За рекомендаціями лікарів, всі політичні зустрічі за участі президента до кінця тижня перенесено. Випих також додав, що він не є медиком, тому не знає скільки точно президент пробуде в лікарні.

Шеф канцелярії президента Владислав Стасяк сказав, що ймовірно, польський президент пропустить вибори першого глави ЄС 19 листопада на європейському самміті в Брюсселі.

Переклад:Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Качинський може пропустити вибори глави ЄС через грип». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі