середа, 18 березня 2009 11:47

Качинський зганьбився. Він не знав про мізерні зарплати поляків

Качинський зганьбився. Він не знав про мізерні зарплати поляків
На одній з недавніх прес-конференцій молода журналістка запитала президента Польщі Леха Качинського про те, як жити простим людям, які заробляють 900 злотих (2000 грн) на місяць, і що їм робити для збереження їхніх родин.

Президент був здивований, почувши про таку мізерну суму. Він зауважив, що середня зарплата в країні 3,2 тисячі злотих (7000 грн). Після чого в залі почувся відвертий сміх.

- Цей сміх свідчить про те, що Польща швидко змінюється, - сказав президент і додав, що, наприклад, в м. Орлене ніхто б не сміявся, бо там заробляють в середньому від 8 тисяч (17700 грн). - У Варшаві теж би не сміялися, тому що в столиці зарплати вищі за середню.

У ході прес-конференції Качинський ще раз повернувся до сміху в залі: "Сміх був одним з найбільш цінних вражень сьогодні, бо я не так багато знаю про нинішню реальність", пише Gazeta.pl

Перевод Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Качинський зганьбився. Він не знав про мізерні зарплати поляків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі