четвер, 20 вересня 2007 10:03

Ізраїльські лікарі заборонили Олександру Абдулову летіти до Росії

Ізраїльські лікарі заборонили Олександру Абдулову летіти до Росії. Самопочуття відомого актора катастрофічно погіршується, і далека поїздка може фатальним чином позначитися на його здоров"ї, пише "Твой День".

Як розповіли в ізраїльській клініці, переліт Олександра Гавриловича з Тель-Авіва до Москви відкладений на невизначений термін. Лікарі Абдулова говорять, що в його стані переїзд неможливий.

Олександр Гаврилович мужньо бореться за своє життя, на прохання актора кращі ізраїльські онкологи зараз знайомляться з історією його хвороби, щоб запропонувати свої варіанти терапії. Лікарі іменитого пацієнта вважають, що шанси на лікування украй малі. Як розповіли в оточенні актора, ізраїльські фахівці приховують від Абдулова дійсний стан справ.

Дізнавшись про те, що Абдулов найближчим часом не зможе прилетіти в Москву, друзі актора поспішили відвідати його в Ізраїлі, щоб підтримати близьку людину у важкий момент його життя.

Мама Олександра Абдулова до останнього не знала, який діагноз поставили лікарі її синові. Рідні Людмили Олександрівни побоювалися, що серце немолодої жінки може не винести такого удару. Як тільки 84-річну жінку повідомили, що у Олександра Гавриловича виявили рак, у неї стався серцевий напад. Людмилу Олександрівну терміново доставили в Центр серцево-судинної хірургії імені Бакульова у відділення кардіології. За словами лікарів, стан немолодої жінки був украй важким. Московські світила впродовж декількох днів намагалися стабілізувати тиск і серцевий ритм хворої.

За словами лікарів, в кардіоцентрі Людмилі Олександрівні належить провести ще як мінімум тиждень. Остаточно нормалізувати її стан лікарям поки не вдалося.

Зараз ви читаєте новину «Ізраїльські лікарі заборонили Олександру Абдулову летіти до Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі