четвер, 08 листопада 2007 09:56

Ізраїльтянин влаштував затор на трасі своїм спіднім

Голий ізраїльтянин блокував рух на жвавій трасі Бен-Гуріон – Гистадрут. Спочатку, коли 42-річний чоловік вибіг на середину проїжджої частини, на нім були труси. Потім він позбавився від цього предмету свого гардероба і кілька хвилин стояв, задумливо роздивляючись будівлі навколо і розмахуючи трусами. На перехресті в цей час зібралася велика пробка, водії гальмували і зі здивуванням дивилися на дивного пішохода.

Один із очевидців пригоди взяв чоловіка за руку та відвів на узбіччя дороги. Прибула на місце поліція з"ясувала, в чому справа: ексгібіціоніст був пацієнтом психіатричної лікарні, що знаходилася неподалік, проте серед буйно схиблених не числився, тому після проходження всіх процедур його відпускали додому.

Проте після витівки на дорозі "нудиста" відвезли в психіатричну лікарню із суворішим режимом, де "для його ж безпеки" прив"язали до ліжка. "Йому врятувало життя те, що на перехресті і без нього створився затор, машини їхали поволі", – говорять у поліції, повідомляє ГазетаRu.

Зараз ви читаєте новину «Ізраїльтянин влаштував затор на трасі своїм спіднім». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі