пʼятниця, 18 листопада 2022 06:00

Хто відкриє у собі нові таланти й розбагатіє – гороскоп на 18 листопада

Хто відкриє у собі нові таланти й розбагатіє – гороскоп на 18 листопада
Відкладіть початок ремонтних робіт та великі фінансові операції. Фото: pixabay.com

18 листопада – день, сповнений несподіванок. Доведеться імпровізувати. Не упустіть можливості спробувати щось нове. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Люди будуть вигадувати й перебільшувати, – говорить астрологиня. – Зумійте відрізнити фантазера від брехуна. Не поспішайте довіряти сенсаційним новинам. Швидше за все, вони виявляться брехнею. Відкладіть початок ремонту. Також не варто проводити великі фінансові операції. Цього дня можна втратити вагому суму через помилки в розрахунках. Молоді люди будуть налаштовані на романтичні пригоди. Не упустіть можливості весело провести вечір у гарній компанії. Але не обіцяйте нікому вічного кохання. Нові таланти у собі відкриють Скорпіони і Водолії, Риби і Терези. Не опустіть можливості розбагатіти".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Остерігайтеся авантюр. Не вірте солодким обіцянкам. Це час повільних змін. Марно намагаєтеся пришвидшити усе.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Важко залишатися за межами України. Закортить повернутися додому. Помітите причини своїх невдач. Не спішіть все кардинально змінювати. Добре обдумайте, чого саме хочете.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Відкладіть поділ майна між колишніми партнерами та спадкоємцями. Навряд чи отримаєте усе, на що сподівалися. Це невдалий період для розлучень. Згодом пошкодуєте про своє рішення.

Рак (22 червня – 22 липня)

Вірте у свої сили. Те, що інші вирішуватимуть кулаками та зубами, ви зумієте розплутати головою. Генеруйте цікаві ідеї. Вони допоможуть витягнути із прірви бізнеc, який не встояв під впливом війни.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Це час вдалих покупок. Заробітки зростуть. Відчуєте себе матеріально незалежними. Чужі оцінки не повинні позбавити вас упевненості в собі. Ігноруйте критику та плітки.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Світ навколо змінюватиметься надто стрімко. Доведеться приймати рішення тут і зараз. Цей день не дасть вам засидітися на одному місці. Грошей у кишені стане більше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві змінять тривалість зимових канікул

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не намагайтеся щось змінити в особистому житті, бо новорічні свята доведеться зустрічати на самоті. Дивіться під ноги, коли рухаєтеся слизькими вулицями.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Так, як було, уже не буде. Але стане краще. Не засмучуйтеся, якщо доведеться змінити роботу чи оволодіти новою професією. Довіртеся долі і виграєте від цього. Повернуть борги.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Завжди майте кілька планів про запас. Знайомі спізнюватимуться на зустрічі, а через відсутність світла і зв′язку не завжди зможуть попередити про це. Кохані часто перепитуватимуть, чи ви їх любите. Частіше говоріть про свої почуття

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Бракуватиме часу на самоосвіту. Не засмучуйтеся, якщо на кілька днів пропустили заняття з йоги чи іноземних мов. Повертайтеся до навчання. Воно дасть гарний результат.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Не намагайтеся підкорити коханих солодкими обіцянками. Вони ще менше довірятимуть вам. Ви звикли до сталого графіку, але тепер доведеться його змінити. Світло вимикатимуть частіше, ніж ви очікували. Декому доведеться перейти на роботу у нічну зміну.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Романтичний настрій штовхатиме до дій. Швидко закохаєтеся і заведете новий роман. Не варто планувати штучне запліднення. Виносити немовля буде важко.

18 листопада, холодна погода домінуватиме повсюди в Україні. Протягом дня очікується максимально від -3°С до +4°С.

Зараз ви читаєте новину «Хто відкриє у собі нові таланти й розбагатіє – гороскоп на 18 листопада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі