субота, 05 листопада 2022 06:00

Хто відчує у собі надздібності і зуміє передбачати майбутнє – гороскоп на вихідні

Хто відчує у собі надздібності і зуміє передбачати майбутнє – гороскоп на вихідні
Друзям та рідним варто прислухатися до мудрих порад Тельців та Риб. Фото: pixabay.com

5-6 листопада не навантажуйте себе понаднормовою роботою. Кажіть людям правду. Брехня вилізе боком. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Фінансові операції плануйте на другу половину суботи, - каже астрологиня. – Вихідні напередодні місячного затемнення бажано провести спокійно. Бережіть нервову систему від стресових ситуацій. Не варто спілкуватися з токсичними людьми. Не допускайте перевтоми. Нехай деякі хатні справи зачекають. Пильнуйте за самопочуттям. Підвищується ризик настання гіпертонічних кризових станів. Люди потерпатимуть від магнітних бур. Відкладіть до наступного тижня роботу, яка потребуватиме тривалого зосередження на дрібницях і точного розрахунку. Голова працюватиме важко. Можуть непокоїти головний біль і втома. Суперздібності у собі відкриють Леви і Козероги. Тельці і Риби зуміють передбачати майбутнє. Їхнім друзям та рідним варто прислухатися до мудрих порад".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Уникайте людей, які провокують до конфлікту. Досягнути своєї мети буде важко. Відкладіть спортивні змагання та екстремальний відпочинок.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Вирушати на заробітки далеко від дому не варто. Втратите більше, ніж заробите. Дослухайтеся до порад батьків. Будьте уважними до літніх родичів.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Цікавих фінансових пропозицій буде обмаль. Але зарплата надходитиме вчасно. Не вступайте у конфлікт із дітьми. Ваші слова використають проти вас.

Рак (22 червня – 22 липня)

Чимало часу та уваги забиратиме дім. Доведеться вирішувати проблеми з електропостачанням. Купувати павербанки та ліхтарики, генератори та безперебійні блоки живлення. На порозі з'являтимуться непрохані гості. Знайдіть привід відмовитися від небажаного візиту.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Викиньте речі, які залежалися у шафі. Частину заробленого віддайте на благодійність. Це повернеться до вас сторицею. Робіть вправи на укріплення м'язів спини. Розслабитися допоможе йога.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Підведе зіркова хвороба і бажання похвалитися своїми результатами. Самі себе зурочите. Тримайте язика за зубами. Не розсекречуйте власних планів. Викличете заздрість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чиє життя кардинально зміниться на краще – любовний гороскоп на листопад

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Стежте за тим, що говорите. Жарти вилізуть боком. Знайомі ображатимуться та уникатимуть контакту з вами. Не смітіть грошима. Гаманець швидко спорожніє. Уникайте романтичних стосунків на стороні. Ризикуєте втратити друга чи кохану людину.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не треба нічого виборювати. Те, що потрібне, саме прийде до рук. Заробітки зростають. Щаститиме у відрядженні. Вдасться подвоїти свій капітал.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Вихідні виявляться перехідними. Усе почнеться із втрат. Краще самі щось викиньте чи пожертвуйте. Це відверне від невдач. Неділя буде багатою на приємні сюрпризи.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Усе вдаватиметься без особливих зусиль. Правда і успіх – на вашому боці. Змінювати місце проживання чи роботу краще після вихідних. Підвищення заробітків не за горами.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Не нехтуйте пропозицією попрацювати у вихідні. Понаднормова робота буде гідно оплаченою. Уважніше ставтеся до коханих. Більше часу проводьте з сім'єю увечері. Годі контролювати усіх навколо. Довіряйте дітям і коханим.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Субота буде багатою на пропозиції. Навіть якщо вам погрожують звільненням, ідіть, не оглядаючись. Виграєте фінансово, бо знайдете більш оплачувану посаду.

Астрологиня розповіла, коли відбудеться Місячне затемнення, і зробила фінансовий прогноз на листопад.

Зараз ви читаєте новину «Хто відчує у собі надздібності і зуміє передбачати майбутнє – гороскоп на вихідні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі