середа, 02 листопада 2022 06:00

Хто відчує себе королем ситуації – гороскоп на 2 листопада

Хто відчує себе королем ситуації – гороскоп на 2 листопада
У голову приходитимуть геніальні ідеї, а в кишені буде вдосталь грошей. Фото: pixabay.com

2 листопада виходьте заздалегідь у справах. Через проблеми з транспортом є ризик спізнитися на роботу чи на зустріч. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Будьте готові до експромту, - говорить астрологиня. – Людям бракуватиме дипломатичності. Кожен наполягатиме на своєму. Тому перемовини й торговельні операції йтимуть складно. Відкладіть початок закладання фундаменту під нову споруду. Технологічні помилки під час будівництва траплятимуться часто. Лінь стане основним мотивом поведінки людей. Тож чекати на високу продуктивність праці не слід. Займайтеся тими справами, на яких ви найкраще розумієтеся. Королями ситуації себе відчують Близнюки, Діви і Козероги. Вам вдаватиметься більше, ніж іншим. У голову приходитимуть геніальні ідеї, а в кишені буде вдосталь грошей. Зміна місця роботи не принесе бажаних результатів. Відкладіть до четверга початок нового курсу лікування".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не мчіть вперед. Тримайтеся за позиції, яких досягли. Інакше станете заручником фінансових рішень. У колективі вас вважатимуть хитрим та нечесним, тому співпраці уникатимуть.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Годі змінювати одного партнера на іншого. Цінуйте людей, які поруч за будь-яких обставин. Дехто з друзів чи колег переборщить із парфумами. Нудитиме від солодких запахів.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Багато хто дізнається, що при надії. Не лякайтеся, якщо не планували вагітність. Народжуватимуться здібні і красиві діти.

Рак (22 червня – 22 липня)

Колишні продавці і домогосподарки відкриють у собі нові таланти: кулінарія, швейна справа, флористика чи дизайн. Підвищаться заробітки в електриків та водіїв.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Не плутайте друзів із психологами. Балачки втомлюватимуть їх. Голова розболиться через зміну погоди. По можливості обмежте прийом знеболювального.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Утримайтеся від запрошення жити з кимось під одним дахом. Це буде ненадовго і розчарує обох. Уникайте ремонтів. Випари фарби та лаку викличуть запаморочення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сніг і похолодання: народний синоптик налякав прогнозом на листопад

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Розширюйте власний бізнес, співпрацюйте з людьми, які займаються схожою діяльністю. Більше грошей і цікавих пропозицій отримаєте у кінці тижня. Найважливіші події відбуватимуться в особистому житті.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не відступайте від задуманого. Те, що зараз здається нездійсненим, до вихідних розв'яжеться саме по собі. Не варто відкривати свої почуття знайомим. Усе, що відчуваєте, запишіть у щоденник.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Через плітки та настанови батьків і друзів зіпсуєте стосунки з коханими. Бачитимете людей наскрізь. Та не спішіть судити про це вголос. Існує небезпека отруєння. Відмовтеся від грибів.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Перейматиметеся усім навкого, але забудете про власні справи. Не накручуйте себе і не надокучайте своїми пересторогами рідним. Ваш контроль дратуватиме їх.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Стережіться вірусів на комп'ютері. Не відкривайте листів від невідомих адресантів. Не шукайте свого щастя серед нових знайомих. Ці люди здатні принести розчарування.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Керівники не знаходитимуть спільної мови з підлеглими. Не спішіть звільняти колег. Знайти їм гідну заміну буде складно. Не вдалий час для знайомства. Люди, які закохаються цього тижня, зроблять один одному боляче.

Астрологиня дала фінансовий прогноз на листопад і розповіла, хто раптово розбагатіє.

Зараз ви читаєте новину «Хто відчує себе королем ситуації – гороскоп на 2 листопада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі