субота, 01 січня 2022 14:24

"Хто дивився – просльозився. Хто не бачив – багато втратив" - фізіогномік проаналізував новорічне привітання Зеленського

"Хто дивився – просльозився. Хто не бачив – багато втратив" - фізіогномік проаналізував новорічне привітання Зеленського
Щоб побачити справжні емоції президента, фізіогномік радить подивитися привітання у пришвидшеному режимі. Тоді найлегше розпізнати приховані жести. Фото: www.president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський сам не вірить у те, що обіцяє. У новорічному привітанні йому важко приховати розгубленість і занепокоєння. Про це Gazeta.ua розповів київський фізіогномік Юрій Долгих.

"Мабуть, новорічне привітання записували у дні особливої напруги на Донбасі, - каже фізіогномік. – Президент намагається усміхатися, але помітно, що його в ці моменти щось тривожить і засмучує. Коли людина занепокоєна, тонус м'язів на обличчі знижений. У деяких рисах читається невдоволення, роздратування, втома, злість і пригнічення".

Щоб побачити справжні емоції президента, радить подивитися привітання у пришвидшеному режимі. Тоді найлегше розпізнати приховані жести.

"Зеленський збирає за столом найкращих українців, а сам поводиться як гостинний господар. Привітання дещо нагадувало зйомки чергового фільму за участю Зеленського-актора. Хто дивився – просльозився. Хто не бачив – багато втратив. Бо за промовою простежувався стратегічний план влади на наступний рік: комусь із барського плеча дістануться квартири і вдвічі вищі зарплати, а комусь таке звичне "грошей нема, але ви тримайтеся", - говорить фізіогномік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 1-2 січня: як здивують і ощасливлять перші вихідні Нового року

За словами Юрія, якщо раніше президенти записували новорічні звернення наодинці, то Зеленський оточує себе масовкою вже не вперше.

"Торік це були діти, тепер – найкращі представники нації, - розповідає Юрій Долгих. – Цим хоче підкреслити власний рейтинг, продемонструвати, що навколо нього єднаються українці, що він сильний лідер. Морщить чоло і піднімає догори брови, коли хвалиться і обіцяє. Навіть коли говорить про біль і сором, не чує за собою вини. Як роздає обіцянки, говорить швидше і багато жартує. Напруження видають вилиці, здивування — підняті догори брови. Випинає груди вперед і підіймає руки вище, коли згадує про свої заслуги та перемоги".

Астрологиня розповіла, що принесе українцям 2022 рік.

Зараз ви читаєте новину «"Хто дивився – просльозився. Хто не бачив – багато втратив" - фізіогномік проаналізував новорічне привітання Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі