четвер, 26 серпня 2010 15:56

Гречка у столиці не подорожчає - Попов

Гречка у столиці не подорожчає - Попов

Виконуючий обов"язки глави Київської міськадміністрації Олександр Попов заявляє, що в Києві немає підстав для ажіотажного попиту і підвищення цін на крупи, у першу чергу гречку.

"Мова йде про те, що в останні дні в Києві склався ажіотажний попит на крупи, насамперед на гречку. Я можу відповідально заявити, що в нас немає взагалі ніяких передумов до того, щоб це продукція, по-перше, подорожчала, по-друге, зникла з прилавків і вітрин", - підкреслив Попов в інтерв"ю журналістам у четвер.

Він також відзначив, що в Україні очікується врожай гречки, що буде здатний "забезпечити всіх українців, і навіть експортувати таку продукцію".

"Тому найближчим часом ми проведемо консультації з продовольчими підприємствами, уже ведемо роботу з МінАПК, щоб доставити в Київ додатковий обсяг цієї продукції", - підкреслив Попов.

Він також заявив, що в Києві найближчим часом буде створений оптовий ринок із продажу сільськогосподарської продукції, що буде працювати цілорічно.

"Немає ніяких передумов до підвищення цін", - ще раз підкреслив Попов.

Нагадаємо, українці їстимуть китайську гречку.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Гречка у столиці не подорожчає - Попов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі