субота, 31 серпня 2019 07:00

Гороскоп на вихідні: чим здивує останній день літа

Гороскоп на вихідні: чим здивує останній день літа
По можливості відкладіть важливі справи до понеділка. Фото: astrozodiac.net

Субота 31 серпня стане днем інтриг. Заради одержання бажаного люди йтимуть на змову із власною совістю. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Стережіться ревнивих партнерів, - говорить астролог. - Не будіть у серцях оточуючих прагнення до помсти. Для відвертих розмов більше підійде неділя. Продуктивними ці дні не назвеш. Тому по можливості відкладіть важливі справи до понеділка. Останній день літа здивує новинами. Серед них буде багато пліток. Вихідні не підходять для початку чогось нового. Чим би воно не було. Відпочивайте".

Овен

Не шкодуйте коштів на підтримання здоров'я. Навіть якщо найближчим часом помітних прибутків не передбачається. Спроба знайти свого партнера через службу знайомств буде вдалою. Дійте сміливо.

Тілець

Грошей вистачить на необхідне. Не беріть на ринок надто великої суми. Важко буде втриматися від спокуси витратити все. Не піддавайтеся песимістичному настрою. Їжте більше солодкого.

Близнюки

Надійдуть очікувані кошти. Зробіть невеличкі подарунки рідним. Ці дні не обійдуться без приємних новин. Поруч з милими ви почуватиметеся чудово. Перегляньте удвох улюблений фільм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мова тіла та жестів: як розпізнати людину, не почувши від неї жодного слова - 7 порад експерта

Рак

Зростуть витрати на повсякденні потреби. Близькі не зможуть надати суттєвої допомоги. Тому на відпочинку доведеться зекономити. Брати участь у тривалих походах не слід. Ноги швидко втомлюватимуться.

Лев

У кінці вихідних ви не дорахуєтесь помітної суми. Зачекайте з покупками. Ви будете душею будь-якої компанії. Не обмежуйте своє життя побутовими клопотами. Обов'язково сходіть на дружню вечірку.

Діва

Остерігайтеся крадіжки. Не залишайте без нагляду своїх речей. Особливо у дорозі. Хтось із близьких людей може спровокувати сварку між вами й коханими. Пізніше ви шкодуватимете про свою гарячковість.

Терези

Дефіциту коштів не буде. Очікується й додатковий прихід. Але через власну недалекоглядність ви можете витратити невиправдано велику суму. Контролюйте наявні у гаманці кошти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Астролог назвала знаки, які зароблятимуть найбільше

Скорпіон

Трохи здорового егоїзму не завадить. Гроші водитимуться у кишені. У неділю дозвольте собі нарешті придбати вимріяну річ.

Стрілець

Напрочуд вдалий період. Щаститиме у будь-яких фінансових справах. Вашому збагаченню сприятимуть впливові покровителі. Можливі прибутки у вигляді подарунків.

Козеріг

Просто у вихідні ваша економіка може зазнати серйозних змін. Не обіцяйте на ці дні матеріальної допомоги людям. Не йдіть на фінансовий ризик. Уникайте неприємних розмов з родичами своїх партнерів.

Водолій

Побалуйте себе придбанням вишуканої дрібниці. Це покращить настрій. Фінансові перспективи поки що не вселяють оптимізму. Дозвольте коханим організувати ваші вихідні. Погодьтеся на їхні пропозиції.

Риби

Відмовтеся від пошуку додаткових джерел заробітку. Подумайте про раціональне використання наявних ресурсів. Порозумітися з коханими допоможуть друзі.

У суботу 31 серпня плануйте, що хочете встигнути восени. Обдумайте, що треба покращити, виправляйте помилки. Астролог розповіла, до яких несподіванок готуватися.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на вихідні: чим здивує останній день літа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі