понеділок, 05 липня 2021 06:01

Гороскоп на тиждень: назвали 3 знаки, на яких чекають слава та гроші

Гороскоп на тиждень: назвали 3 знаки, на яких чекають слава та гроші
Це найкращий час, аби розпланувати другу половину літа. Фото: pixabay.com

Тиждень з 5 по 11 липня надихне багатьох до пошуку свого покликання. Дехто з знаків нарешті зрозуміє, чого хоче від життя. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цього тижня Місяць рухатиметься повільно, а тому люди не поспішатимуть, - каже астрологиня. – Буде вдосталь можливостей заробити. Працювати з повною віддачею зможуть одиниці. Кожен чутиме лише себе і власні бажання. Більшість справ загальмується. Краще в ці дні повертати борги й позичені речі, прибрати в оселі. У суботу буде Молодик. Це найкращий час, аби розпланувати другу половину літа. Усе вдасться реалізувати і результат тішитиме наступні пів року. Слава та гроші переслідуватимуть Тельців, Близнюків і Водоліїв".

Овен (21 березня – 20 квітня)

По гроші йдіть до родичів, а не в банк. Здійснюватимуться інтимні бажання. Запросіть коханих на побачення під зірками. Стережіться ротавірусної інфекції. Не їжте брудними руками.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Відкладіть до наступного тижня купівлю нерухомості й авто. Це застереже від клопотів у майбутньому. З вами важко буде домовитися. Не перекладайте на когось відповідальність за провали на роботі.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Не варто повертатися до колишніх коханих. Втратите час і можливість зустріти гідного партнера. Повернути стрункість допоможуть ранкові пробіжки.

Рак (22 червня – 22 липня)

Аби щось встигнути, не треба поспішати. Досить економити на здоров'ї. Їдьте на море чи купіть путівку в санаторій.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Робіть щасливими коханих. Легко набиратимете зайву вагу. Забудьте на кілька тижнів про булочки й цукерки.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Зміниться керівництво. Порозумітися з новим начальством буде складно. Не обговорюйте з колегами свого ставлення до колективу. Ваші слова можуть використають проти вас.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли лікувати зуби та як правильно засмагати – медичний гороскоп на липень

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Уникайте ризику. Виграшу не принесуть лотерея та гральні автомати. Не здавайте у ремонт побутову техніку. Дешевше буде купити нову.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Бажання швидко розбагатіти штовхатиме на хибну стежку. Більшість заробленого може піти за вітром. Не наражайте себе на небезпеку. Не підставляйте рідних. За все доведеться нести відповідальність

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Припиніть сумніватися у почуттях коханих. Забагато клопотів випало на їхню голову. У вихідні їдьте з міста. Дайте легеням відпочити.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Люди, які вам не байдужі, постійно зникатимуть у своїх справах. Це не привід їх ревнувати і підозрювати у зраді. Дозвольте коханим усамітнитися.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Запишіть до бібліотеки дітей. Читайте разом і подавайте гідний приклад. Невдалий час для шлюбу. Краще відмовитися від ранніх динь і кавунів.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Дозвольте грошам працювати на вас. Обирайте діяльність, що дозволить отримувати кошти щодня. Тоді почуватиметеся захищеними. Не варто купувати авто й велосипеди.

Астрологиня спантеличила прогнозом на середину літа.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на тиждень: назвали 3 знаки, на яких чекають слава та гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі