четвер, 09 липня 2020 07:00

Гороскоп на 9 липня: що треба знати, аби не потрапити в халепу

Гороскоп на 9 липня: що треба знати, аби не потрапити в халепу
Підтримуйте свій добрий настрій. Вечір обіцяє бути чудовим. Фото: pixabay.com

9 липня знайдіть час для спілкування зі старшими родичами. Це найкращий період для обміну досвідом між поколіннями. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Зранку все складатиметься не в найкращий спосіб, - говорить астролог. – Мало що вселятиме оптимізм. Поставтеся з гумором до ранкових непорозумінь. Довіряйте інтуїції. Підтримуйте свій добрий настрій. Вечір обіцяє бути чудовим. Бережіть малечу від нещасних випадків. Тримайте далі від дитячих очей ліки і вибухонебезпечні речовини. Не робіть великих покупок, якщо не хочете потрапити в халепу. Рахуйте гроші біля каси. Вас спробують обрахувати".

Овен

На поточні витрати грошей ледве вистачатиме. Розподіл спадку пройде не на вашу користь. Затримайтеся на роботі. Ввечері справи йтимуть краще.

Телець

Ваш гаманець не буде порожнім. Надходження чергового прибутку затримається. Збільшується список дрібних витрат. Добре розраховуйте кожен фінансовий крок.

Близнюки

Прибутки зростають. Вкладайте гроші в оновлення інтер'єру свого житла. Збитки можуть принести пустощі малечі. Цінні речі та папери залишайте у недоступному місці.

Рак

Грошей замало у вашій кишені, бо останнім часом добре заробити не вдавалося. Перегляньте список щоденних витрат. Там є зайві пункти.

Лев

Ваші фінансові ресурси обмежені. Не допускайте збільшення заборгованостей. Вчасно сплачуйте за комунальні послуги.

Діва

У сфері фінансів очікується поворот на краще. Можливі зайві витрати на послуги сервісних служб. Не допомагайте іншим за рахунок шкоди власному бюджету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Літні вечірки під відкритим небом: які модні сукні одягнути

Терези

День вдалих грошових внесків. Надходитимуть вигідні фінансові пропозиції. Не затримуйте зароблене в гаманці. Гроші повинні працювати.

Скорпіон

Яскравих фінансових перемог не очікується. Розраховувати на сторонню матеріальну допомогу не слід. Придбані одяг та взуття не носитимуться.

Стрілець

Заробити багато грошей не вдасться. Ще важче буде вдало скористатися заробленим. Притримайте свій азарт покупця.

Козеріг

Прибутки надходитимуть вчасно. Установиться позитивний фінансовий баланс. Проте вдало скористатися наявними коштами буде проблематично.

Водолій

Доведеться змінити графік роботи. Перегляньте списк витрат. Планувати великі покупки поки не варто. Не робіть ставку на сторонню фінансову підтримку.

Риби

Прибутковий день. За добру роботу добре платитимуть. Виникатимуть непорозуміння з готівкою. Тому по можливості слід обирати безготівкову форму розрахунку.

Протягом тижня з 6 по 12 липня часто спалахуватимуть суперечки між мрійниками і тими, хто працює, добре зваживши кожен свій крок. Астролог розповіла, кого життя заставить дивуватися і сумніватися.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 9 липня: що треба знати, аби не потрапити в халепу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі