субота, 07 березня 2020 07:00

Гороскоп на 7-8 березня: чого категорично не можна робити у святкові вихідні

Гороскоп на 7-8 березня: чого категорично не можна робити у святкові вихідні
У неділю не запрошуйте додому гостей. Сварки важко буде уникнути. Фото: astrozodiac.net

7-8 березня після складного напруженого тижня варто влаштувати собі повноцінний відпочинок. Читайте. Переглядайте улюблені фільми. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Більше уваги приділіть собі. Не шкодуйте часу на тривалі косметичні процедури, - говорить астролог. - Приготуйте щось особливе для себе й рідних. Створюйте умови для підтримання доброго настрою. Наберіться сил перед ще одним непростим тижнем. Не відправляйтеся на відпочинок далеко від дому. У дорозі можуть траплятися різні негаразди. У неділю не запрошуйте додому гостей. Вечір не вдасться. Можуть згадатися старі конфлікти. Сварки важко буде уникнути. Категорично не можна експериментувати зі своїм харчуванням. Шлунок погано переноситиме екзотичні страви. Краще відмовитися від спиртного".

Овен

Проведіть з коханими весь день у неділю. Субота не сприятиме романтичній бесіді.

Телець

Говорити з милими про серйозність ваших почуттів не слід. Вони не готові до подібної розмови. Підтримуйте дружнє спілкування.

Близнюки

Не варто звертатися до послуг сервісних служб. Відкладіть похід до салону краси. Задоволення ці витрати не принесуть, а їхній розмір шокує.

Рак

Намагання заробити будуть мало результативними. Можливі збитки через пошкодження вашого майна іншими людьми. Не плануйте на ці дні знайомства з батьками своїх коханих.

Лев

Гроші швидко танутимуть. Бажання й можливості не співпадатимуть. Не варто переживати з приводу цього. Доля утримує вас від придбання непотребу.

Діва

Відмовтеся від шумних розваг. Особливо небезпечними будуть екстремальні види відпочинку. Кохані застережуть вас від небезпеки. Прислухайтеся до їхніх слів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спека, дощі і "зимове бабине літо": синоптик шокував прогнозом погоди до кінця року

Терези

Заробітки перевищать ваші сподівання. Придбані речі будуть вдалими. Частину коштів вкладіть в облаштування присадибної ділянки. Відпочити на власний розсуд вам не вдасться. Оточуючі постійно змушуватимуть вас змінювати плани.

Скорпіон

Будьте обачними у витратах. Не відмовляйтеся від невеликого підробітку. Відкладіть інтелектуальну працю до наступного тижня. Дайте голові відпочити. Сплануйте для себе й коханих культурну програму.

Стрілець

У неділю можете зустріти своє щастя. Легше буде досягти примирення з колишніми опонентами. Намагайтеся раціонально використовувати свої кошти.

Козеріг

Важкою видасться ця субота для ваших коханих. Підтримайте їх. Зробіть вдома генеральне прибирання. У затишній оселі пануватимуть мир і злагода.

Водолій

Грошей у кишені буде достатньо. Дратуватиме постійна зміна цін. Важко у такій ситуації чітко розрахувати свої витрати.

Риби

Фінансів вистачатиме на відпочинок і розваги. Купуйте товари для дітей. У суботу намагайтеся витрачати менше грошей.

Березень 2020 року – не надто вдалий місяць для початку будь-яких справ. Астрологи розповіли, кому варто бути обережним, а кому можна розслабитися.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 7-8 березня: чого категорично не можна робити у святкові вихідні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі